top of page

Online audio programma's voor onze abonnees

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Deze online programma's zijn voor het eerst in het leven geroepen geworden tijdens de eerste lockdown van maart 2020.

De lieve mensen van bij Wix waren er mee aan de slag gegaan om zo goed mogelijk met onze cliënteel in verbinding te blijven.

Iedereen was het gewend van wekelijks (sommigen onder jullie zelfs 2 keer per week) les van mij te krijgen en dus met de lockdown viel dat compleet weg.


Dus heb ik de challenges wat opgepoetst en uitgebreid en zelfs ervoor gezorgd dat deze nu ook gewoon op de laptop te bekijken zijn en dus niet enkel in de app.


Maar voor wie hier nieuw is op mijn website en het concept van dit online audio programma nog niet kent, leg ik even uit wat het nu precies eigenlijk is.

Wat mag je verwachten?


Het is een reeks van verschillende oefeningen waarbij je dagelijks mee aan de slag kunt gaan en waarbij je feedback kunt geven per oefening, je ontvangt dan, indien nodig yoga ondersteuning en inspiratie.

Ik geef je hierin dan wat achtergrondinformatie om je op weg te helpen om zo je eigen yoga practise best te kunnen optimaliseren.


Elke audio is anders, de ene duurt een week, de andere 1 dag en nog wat andere zelfs 21 dagen, je doorloopt elk programma waarbij je kennismaakt met verschillende Yogastijlen en leuke inspirerende oefeningen.

Op die manier werk je vanuit je eigen kamertje aan een gezonder lichaam en geest op het moment dat het jou uitkomt, je bepaalt namelijk helemaal zelf op welk moment je de lessen doet.Misschien heb je nog nooit op een yoga mat gestaan als je dit leest, misschien ben je al lange tijd met Yoga bezig in een studio of ken je mij al langer via de massagepraktijk of van hier in de yogastudio.

In alle gevallen zijn de audio programma's nuttig voor je.


Waarom?

  • Als je nog nooit Yoga gedaan hebt, is het een perfecte manier om kennis te maken met Yoga.

  • Wanneer je normaal gesproken Yoga in een studio volgt, is dit ideaal als aanvulling.

  • De programma's helpen je om een gewoonte te maken van Yoga en jezelf aan te leren om vaker op je mat te stappen.

Je hoort het al, genoeg reden dus om aan de slag te gaan!


Welke vormen van yoga kom je tegen?


Er zijn 6 soorten audio's die je een selectie laten zien van wat Yoga je allemaal kan bieden. Ze bevatten 4 soorten yoga: Hatha Yoga, Chakra Yoga, Yoga of Awareness en last but not least Yoga Nidra


De challenges zien er als volgt uit:

Zoals je ziet zijn de lessen dus ontzettend divers. Op die manier kun je de verschillende kanten van Yoga ontdekken en erachter komen wat het best bij je past.Hoe ga je het beste aan de slag?We raden we je aan om de lessen te blijven herhalen, meer diepgang bereik je namelijk door herhaling.

Toch is het hierbij wel belangrijk om een ding te vermelden:

De gemakkelijkste of meest comfortabele weg is vaak niet de weg die je moet bewandelen om de meeste vooruitgang te boeken

We zijn vaak geneigd om de uitdaging die we in onze lessen op te zoeken te beperken en veel in onze comfortzone te blijven. Hier voelen we ons veilig en prettig en voorkomen we onprettige uitdagingen.


Dat is heel menselijk en komt voort uit ons reptielenbrein.

Waarom zou je jezelf namelijk in ‘gevaar’ brengen als je de mogelijke voordelen nog niet kent?

Verandering vinden we vaak beangstigend en als de noodzaak daarvan niet helemaal helder is, zijn we vaak terughoudend met het verleggen van onze grenzen.

Waar je goed in bent tegenover wat je nodig hebt


We vinden vaak leuk en prettig wat ons goed af gaat. De dingen waar we goed in zijn geven ons namelijk een succesbeleving en positief gevoel.

Tegelijkertijd zijn dit ook vaak precies de dingen waar we niet veel meer winst kunnen behalen.

Ik wil je daarom vragen om de volgende vraag eerlijk te beantwoorden:


Hoe denk je dat dit Yoga audio programma jou best kan helpen bij wat je nodig hebt in het leven? Probeer dat in deze lessen extra aandacht te geven.


Alles is multifunctioneel en dus geschikt voor meerdere doeleinden, neem het voorbeeld hierboven dan ook als een richtlijn maar volg zeer zeker je eigen gevoel!


Waar kun je van start gaan met de challenges?


Gewoon onder de tabknop AUDIO bij online aanbod


Let wel, dit is enkel voor onze abonnees en voor onze abonnees is dit volledig GRATIS.


En dat is wel zo handig om die dagelijkse discipline te vinden om op je yoga mat te stappen! 


Dus ga er mee aan de slag, waar en wanneer je maar wilt!


Heb je liever live les, kun je deze ook hier boeken, we hebben verschillende lesgevers en vormen van relaxatie! Ik heb er ook nog een betaalde audio bijgedaan voor diegenen die geen abonnement hebben van de yoga.


Enjoy!
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page