TEAM

SYLVIE BROWN

Gezondheidsconsulent, Yoga Siromani en Life Coach

Sylvie is al meer dan 11 jaar  de bezielster van  Gezondheidscentrum Gennesareth  en is vooral actief als gezondheidsconsulent gespecialiseerd in deep tissue, integrale voetreflex, Tachyon massage en Chakra Healing Massage. Sylvie geeft ook al meer dan 3 jaar Hatha Yoga, Chakra Yoga en Yoga of Awareness.

Voor confidentiële gesprekken en meer richting aangeven op je levenspad gaat Sylvie aan de slag als Life Coach met hypnotische suggesties en binaurale golven.

Wil je nog meer weten, kun je ook altijd  bellen: +32476/27.49.13

EVY SOMERS

Gezondheidsconsulent en LR verdeler

Evy is een goede vriendin én collega van Sylvie Brown en zij is al meer dan 3 jaar actief bezig als gezondheidsconsulent, gespecialiseerd in deep tissue en integrale voetreflex. Ze geeft geeft ook ontspannende massages en Bachbloesemconsulten.

Ze verdeelt sinds kort ook producten van LR.

Voor meer info: www.saludable.be

NICOLE VAN BEEK

Massage therapeut en Bachbloesem Consulent

Nicole is al meer dan 15 jaar actief in de massage sector en is een expert in het geven van massage opleidingen, die ze ook hier organiseert..Ik heb het voorrecht gehad al om verschillende malen met haar samen te werken en dat is telkens weer een heuse verrijking.

Meer weten?

www.idunagezondgenieten.be

WOUKE DAKI

Yoga Siromani , Muzikant en Vuurdanseres

Wouke is al meer dan 7 jaar actief als Yoga Siromani, mantracirkel begeleider en Vuurdanseres.

Haar passie voor diepe stilte, stilte die ze vindt in muziek , in yoga ,in dans, in de natuur en in rituelen, zoals zweethutten, Vanuit die diepe stilte komt voor haarhet gevoel van verbinding , eenheid naar boven.

Haar doel is om een voorbeeld te zijn van hoe  te leven in vrede en harmonie met onszelf en de natuur.

Voor meer info: +32486.39.43.31

Maarten Adriaenssens

Klanktherapeut & Muzikant

Surya is al meer dan 12 jaar actief als muziekant en soundhealer. Hij gaat regelmatig naar het buitenland om weer nieuwe technieken op het gebied van geluiden te ontdekken.

Hij is ook de oprichter van het Akasha Retreat Center te Heers.

Voor meer info in verband met de soundhealing: www.suryasoundhealing.be

NANCY DE VOS

Yoga Siromani, Medium en Healer

Nancy is mijn lieve vriendin én collega die al meer dan 7 jaar actief is als Yoga Siromani gespecialiseerd in Hatha Yoga en Stoelyoga, die ze zowel hier als elders geeft.

Sinds een aantal jaar is Nancy ook actief als Medium en Healer.

Voor meer info over Nancy: https://www.facebook.com/YogaNetiNeti/

Hoe kwam ik op de naam?

Er bestaat geen toeval zeggen ze en dat is een waarheid als een koe! Toen ik een naam bedacht, ben ik beginnen spelen met de namen van de mensen die me nauw aan het hart liggen in mijn gezin: mijn dochter Eline, mijn man Danny, mijn Pluszoon Dimitri en mijn moeder Gerda. Hussel deze door elkaar tot een goed klinkende naam en ik vond: Gennesaret. Ik heb even gegoogled en wat bleek: het bestaat echt, het is het bekende meer van Tiberias, waar Jezus duizenden jaren terug de miraculeuze visvangst tot stand bracht.

De H is voor mij het symbool van de HOOP,  hoop dat ook ik de Blijde Boodschap mag verkondigen (= je ware zelf leren ontdekken) en jullie mag inspireren, samen met mijn lieve collega's om het beste uit jezelf te halen, net zoals Jezus en zijn apostelen dat destijds deden.

 

Betekenis van de naam


Gennesareth was één van de verschillende namen die men door de geschiedenis heen zou gebruiken voor "Het meer van Galilea" nu beter gekend als het meer van Tiberias. In dit geval verwees de naam echter specifiek naar die kleine maar uiterst vruchtbare vlakte (omschreven als een heuse 'Prinsentuin', wat de naam mogelijk ook betekende) die glansde als een juweel van overvloed aan de westelijke oever van het meer, juist ten zuiden van Capernaüm. De evangeliën beschrijven deze plaats merkwaardig genoeg als 'Jezus' eigen stad', waardoor men haast zou gaan denken dat hier een door hem geërfd bezit mee werd bedoeld in plaats van dat hij hier enkel maar woonde. De vlakte van Gennesareth kent vele nederzettingen en van één daarvan, Magdala, denkt men dat het de verblijfplaats van Maria Magdalena moet zijn geweest. 

Wonderbaarlijke visvangst

Petrus, toen nog Simon geheten, had de hele nacht gevist op het meer en niets gevangen. Jezus vroeg hem of hij vanuit zijn boot de menigte kon toespreken. Na afloop zei Jezus hem zijn netten nog eens uit te werpen. Petrus had zijn netten nog nooit zo vol gezien, ze scheurden zelfs en hij sloot zich meteen bij Jezus aan. Het gaat hier om het Bijbelse verhaal Johannes 21, uit het Nieuwe Testament.