top of page

Bezoek ons in onze verfijnde accommodatie gevestigd in het groene hart van Schoten, vlakbij Antwerpen.

Sinds 2009 zijn we gespecialiseerd in stimulerende en diep ontspannende behandelingen die onze klanten snel van hun klachten af helpen om zo weer die innerlijke rust te vinden in een warme en veilige atmosfeer.

Wij bezorgen onze klanten steeds weer een totaalbelevenis door onze professionele, diep helende behandelingen die ervoor zorgen dat iedereen steeds weer terugkomt.

 

 Kom ons ontdekken en reserveer snel uw plekje

Hoe kwam ik op de naam?

Er bestaat geen toeval zeggen ze en dat is een waarheid als een koe!
Toen ik een naam bedacht, ben ik beginnen spelen met de namen van de mensen die me nauw aan het hart liggen in mijn gezin: mijn dochter Eline, mijn man Danny, mijn Pluszoon Dimitri en mijn moeder Gerda. Hussel deze door elkaar tot een goed klinkende naam en ik vond: Gennesaret.
Ik heb toen even gegoogled en wat bleek: het bestaat echt, het is het bekende meer van Tiberias, waar Jezus duizenden jaren terug de miraculeuze visvangst tot stand bracht.

De H is voor mij het symbool van de HOOP,  hoop dat ook ik de Blijde Boodschap mag verkondigen (= je ware zelf leren ontdekken) en jullie mag inspireren, samen met mijn lieve collega's om het beste uit jezelf te halen, net zoals Jezus en zijn apostelen dat destijds deden.Betekenis van de naam

Gennesareth was één van de verschillende namen die men door de geschiedenis heen zou gebruiken voor "Het meer van Galilea" nu beter gekend als het meer van Tiberias. In dit geval verwees de naam echter specifiek naar die kleine maar uiterst vruchtbare vlakte (omschreven als een heuse 'Prinsentuin', wat de naam mogelijk ook betekende) die glansde als een juweel van overvloed aan de westelijke oever van het meer, juist ten zuiden van Capernaüm. De evangeliën beschrijven deze plaats merkwaardig genoeg als 'Jezus' eigen stad', waardoor men haast zou gaan denken dat hier een door hem geërfd bezit mee werd bedoeld in plaats van dat hij hier enkel maar woonde. De vlakte van Gennesareth kent vele nederzettingen en van één daarvan, Magdala, denkt men dat het de verblijfplaats van Maria Magdalena moet zijn geweest. 
Ook bestaat er een gnostische tekst over Maria Magdalena.


Jezus en de Essenen
De zeven spiegels zijn afkomstig van de oude Essenen.
Zij hadden een zeer hoogontwikkeld begrip van intermenselijke relaties en de rol van emotie in die relaties. 

De Essenen geven ons met hun geschriften van de zeven spiegels de sleutel om te ontwaken en om bewuster te worden van onszelf en onze relaties. De Essenen leefdentussen de 1e en 2e eeuw voor Christus. Ze waren een afgescheiden groep binnen het Jodendom die in mannelijke kloostergemeenschappen leefden.

Ze vestigden zich rond het jaar 100 v. Chr. in een plaatsje vlakbij de dode zee genaamd Qumram. Ze hielden zich vooral bezig met het overschrijven van de oude geschriften uit Egypte of nog oudere mysterie scholen.

“Hoe beter je jezelf kent, hoe meer duidelijkheid er is. Zelfkennis heeft geen einde – je komt niet tot een prestatie, je komt niet tot een conclusie. Het is een eindeloze rivier. ” ~ Jidu Krisnamurti

Missie & Visie

Onze Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de kracht van hun eigen gedachten en bijgevolg hen aan te tonen wat het rechtstreekse effect daarvan is op hun zelfgenezend vermogen.

Met een gezonde geest in een gezond lichaam zorgen we samen voor een gezondere maatschappij.

Onze Visie

 

Door het toepassen van verschillende massage technieken, het aanleren van makkelijk uitvoerbare yogahoudingen en je persoonlijk te gaan coachen helpen we jou op weg naar een gezonder en flexibeler leven.

 

Verder zijn er nog evenementen die nog dieper inwerken op zowel lichaam als geest.

Zo ga je geheel ontspannen met nieuwe inzichten weer naar huis.

 

Alle adviezen zijn ter preventie van ziekten op een natuurlijke manier, er worden dus nooit diagnoses gesteld of ziektes behandeld.

Hier staat de mens in zijn geheel centraal.

Als gediplomeerd Gezondheidsconsulent, Yoga Siromani en Life Coach is mijn honger naar kennis en wijsheid nooit gestild en dus school ik me jaarlijks bij om u zo de best mogelijke service te kunnen blijven garanderen.
 
Specialiteiten Sylvie Brown
 
Deep tissue massage - transformational cupping - rug-nek-schouder massage - body scrub treatments (hammam) - tranformational healing massage - tachyon masssage - Hatha Yoga - Yoga of Awareness - coaching
Diploma's en certificaten Sylvie Brown
Diploma A2 Economie 1992, Sint Agnes instituut, Borgerhout
Diploma Gezondheidsconsulent 2012, Levensschool Tongerlo
Diploma Hatha Yoga Siromani, 2017, Yoga VZW, Sint Lenaarts
Certificaat Transfigura methode, Stanny Lansloot Kalmthout 2018 (84 uren)
Certificaat Reiki-Seichem Master Practitioner 2004-2014 volgens het Tera-Mai™ Helingsysteem, Inner-Chi, Kapellen
Certificaat Munay-Ki Rite 1, 2, 3 en 4 (deel 1) 2012, Inner-Chi, Kapellen
Certificaat praktische psycologie 2012, NHA online thuis studeren
Certificaat Transformational Cupping, 2022, Kim Cupping, Haarlem 
Certificaat Meridian Body Treatment: vuurcupping 2023, Glenn D'Huyvetter, Ravels
Certificaat Collumbehandeling, Guide Loozen Gelrode, sep-okt. 2023

Samenwerkers

Alka thee
LR logo

Onze Leveranciers

Logo Aqvimia
Massage olie 500 ml
bottom of page