Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen


AANBOD

Massage aanbod


Ga naar de knop AANBOD en je je krijgt daar een overzicht opgesplitst in 4 delen. Per deel staan bepaalde behandelingen gegroepeerd en trekt iets je aandacht, klik je erop en dan volgt de uitleg. Bovenaan elke pagina vindt je de BOEK NU knop, die je meteen doorverwijst naar ons online booking platform. Indien iets niet duidelijk is, kun je ook altijd de zoekbalk raadplegen door daar een trefwoord in te vullen. Daarna kun je me bellen (+32476/27.49.13) of mailen (info@gennesareth.be) of online boeken Enjoy
Hoe zit het met online reserveren? Moet ik van tevoren betalen of niet?


Online reserveren doe je 24/24 en 7/7 in alle comfort van je eigen omgeving en je hoeft zeker niet vantevoren te betalen, maar het kan wel. Deze optie is er als je een rerservering zou willen doen voor iemand anders en die persoon het niet te laten betalen. Ons betalingssysteemonline werkt via internationaal bekend betalingssysteem PAYPAL. Enjoy!
Wat zijn jullie annuleringvoorwaarden voor de massage?


Wij vragen om 24 uur van tevoren telefonisch of schriftelijk (mail of sms) te annuleren. Wij maken wel een uitzondering bij ziekte en/of ongeval. Indien er niet tijdig wordt geannuleerd en dit komt herhaaldelijk voor, zijn wij genoodzaakt om bij een volgende afspraak de volledige sessie aan te rekenen.
Op welke manieren kan ik reserveren voor alle behandelingen?


1) Door te bellen naar Sylvie : nummer +32476/27.498.13 2) door te mailen naar info@gennesareth.be 3) online reservatie
Ik zit momenteel in een behandelingsproces voor kanker bij de dokter, kan en mag ik nog gemasseerd worden?


Ja, zelfs tijdens het chemoproces , dan wordt er oftewel gemasseerd met handschoenen (met olie) of een massagedoek (zonder olie), maar dit is een heel andere gevoel dan een klassieke olie massage. Wanneer er wel met neutrale massage olie gewerkt wordt (soms door de chemo kan uw reukzin aangetast worden en worden er geen etherische oliën gebruikt) Deze vorm van massage, ook wel aanrakingsmassage of zorgmassage genaamd, is meestal ‘zachter’ dan een gewone massage. Dit betekent echter niet dat er geen diepgaand contact mogelijk is. Het is gewoon een andere manier van masseren. De massagedruk (0,5 tot maximaal 2) wordt vaak aangepast om gezondheidsklachten te verbeteren en zeker niet te verergeren. Een diepe massage zou een griepachtig gevoel van uitputting, zware vermoeidheid, enz. kunnen uitlokken en dit kan echter niet de bedoeling zijn als je de gezondheid van zieke mensen wil verbeteren. Mijn doel is om gezondheidsklachten te verminderen en elk mogelijk risico op klachten uit te sluiten. Zowel voor de klant als voor mezelf is het belangrijk om een veilig kader te scheppen waarin de massage kan plaats vinden, met gebruik van de juiste producten en aangepaste druk. Deze veiligheid kan worden gegarandeerd doordat ik een specialisatieopleiding bij Nicole Van Beek genoten heb. Positieve effecten van massage voor mensen met kanker Enkele voorbeelden: vermindering van pijn vermindering van angsten minder eenzaam meer zelfvertrouwen beter slapen minder stress en spanning Let op: massage bij kanker is GEEN behandeling. Het is een manier om te ontspannen. Even de gedachten kunnen verzetten en aan iets anders denken. Ook al is massage geen behandeling, artsen zijn het erover eens dat ontspanning een positieve uitwerking heeft op het genezingsproces. Als ondersteuning tijdens een behandeling is massage zeker aan te raden.
LR producten aanbod


Elk product kan besteld worden via de LR webshop. Hieronder een overzicht van de verschillende categorieën Parfums van wereldsterren Sterren zoals Bruce Willis en Guido Maria Kretschmer werken samen met LR om een eigen parfum te creëren. Met deze namen kan je echt uitpakken naar klanten toe! Daarenboven is er een zeer mooie box met staaltjes voor zowel vrouwen als mannen die je kan gebruiken om mensen te laten testen. Prachtige make-up lijnen LR Colours en LR Deluxe zijn de 2 lijnen met innovatieve producten van deze uitmuntende decoratieve cosmetica met leveranciers uit Italië, marktleider op dit gebied. Werk met de stijlvolle beauty bags voor een extra boost in je verkoop. Anti-aging en gerichte verzorgingsproducten Maak kennis met het Zeitgard systeem en producten als PowerLift, NanoGold, Serox, Beauty Diamonds, MicroSilver, L-recapin en zoveel meer die instaan voor stralende huid, haar, gelaat en lichamelijk welzijn. Hydraterende verzorging met Aloë Vera Eén van de speerpunten van LR met een zeer uitgebreid gamma, kortom alles wat in de badkamer thuis hoort. Onafhankelijke instituten zoals Fresenius en het IASC staan garant voor de kwaliteit! Gezondheid en Voeding Hoge energie, minder stress, vitaal ouder worden, een slank figuur, basisvoedingsstoffen en bescherming komen allen aan bod. Met als één van de toppers de Aloë Vera drinking gels!
Relaxatie aanbod


Relaxatietherapie is bedoeld voor alle mensen met stressgerelateerde klachten zoals:
• Chronische stress & spanningen: gespannenheid, je veel zorgen maken, onrustig gevoel, moeilijk kunnen ontspannen
• Slaapproblemen
• Burn-out: je nam teveel hooi op je vork in je privé of werksituatie, vermoeidheid, depressieve klachten, concentratieproblemen, ernstige fysieke & mentale vermoeidheid / uitputting, geen puf meer om iets te doen, spierpijnen, gevoel opgebrand te zijn, vergeetachtig zijn, slaapproblemen, op je tenen lopen
• Maag- en darmklachten
• Concentratie- en aandachtsstoornissen,
• Faalangst & perfectionisme:
• Vermoeidheid, weinig energie, je futloos voelen
• Eetpatroon: verminderde of vermeerderde eetlust, veel snoepen, veel cola / koffie
• Chronische ziektes & pijnklachten
Hieronder een overzicht van de verschillende vormen die we hier hanteren lichttherapie magneetveld mat HHP massagematras hydrotherapie infraroodcabine coaching privéles yoga audio

LIDMAATSCHAP

Waarom zijn sommige delen van de website niet zichtbaar?


Deze pagina's zijn bestemd voor de leden, lidmaatschap is volkomen gratis. Je kunt je op 3 manieren inschrijven: 1) via Facebook, 2) via Google+, en 3) gewoon met naam en emailadres. Door je gratis te registreren, hetzij voor de nieuwsbrief, hetzij voor het gratis lidmaatschap, verklaar je je akkoord met onze privacy voorwaarden. Mocht je niet langer ingeschreven willen blijven, dan kun je je ten allen tijde uitschrijven door onderaan in de nieuwsbrief op de "unsuscribe" knop te klikken. Wenst u geen lid meer te zijn van onze website, stuur dan gewoon een mail met vermelding verwijderen lidmaatschap en ik delete al uw gegevens. Enjoy

OPENINGSUREN

Wat zijn jullie openingsuren en sluitingsmomenten?


U kunt bij ons reserveren voor alle behandelingen van maandag tot en met vrijdag, maandag en dinsdag van 10h tot 18h en van donderdag en vrijdag van 10h tot 22h. Woensdag, zaterdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Jaarlijkse Vakantie is gans de maand juli.
Langs deze weg laat ik u eveneens weten dat u geen reservaties kunt boeken voor deze ganse periode. U kunt wel al online boekingen doen voor de periode ervoor of erna via TREATWELL.
Wat zijn jullie gezondheids - en hygiënemaatregelen?


Wij dragen sowiezo hygiëne heel hoog in ons vaandel en dus wij vragen u vriendelijk om vooraf uw behandeling goed proper en fris gewasen te zijn. Wij gaan tot nader bericht geen handen meer schudden en vragen u vooraf u op de behandeltafel komt te liggen, al uw juwelen te verwijderen, alsook uw handen te ontsmetten. Mocht u verkouden zijn, al dan niet met koorts, dan vragen wij u vriendelijk om uw afspraak zolang te verzetten totdat u zich weer beter voelt.
Algemene Huisregels


Wij dragen hygiëne hoog in ons vaandel en vragen u dan ook ervoor te willen zorgen dat u fris en proper gewassen bent vooraleer u zich laat behandelen. Mocht u hiervoor nog niet de tijd genomen hebben, kunt u alsnog bij ons douchen, mits het betalen van een supplement.

Ook vragen wij u om vooraf al uw kostbaarheden, alsook uw GSM, uit te doen en in uw persoonlijke bagage te deponeren alvorens de massageruimte te betreden. Zo kunt u geheel ontspannen genieten van uw behandeling. Heeft u allergieën of andere zaken waar wij rekening mee dienen te houden, gelieve dit steeds te vermelden bij uw afspraak bij het afnemen van de anamnese, maar ook bij uw online afspraak.

Gelieve altijd op tijd voor de afspraak aanwezig te zijn, zo niet zijn wij genoodzaakt om uw behandeltijd in te korten.

Al onze massages gebeuren op een respectvolle en deftige manier. Lichaamsdelen die niet gemasseerd worden, worden steeds bedekt met voldoende handdoeken om het comfort en veiligheidsgevoel te garanderen. Ongepast en grensoverschrijdend gedrag wordt nooit toegestaan, bij het minste vermoeden van misbruik van vertrouwen, behouden wij ons het recht u onmiddellijk aan de deur te zetten.

YOGA

Hoe reserveer ik het gemakkelijkst voor de yogalessen?


Gewoon online via de link YOGA Omwille van de Coronamaatregelen moeten wij alle deelnemers verplicht registreren met naam, voornaam, email en gsmnummer.
Waar en wanneer worden de yogalessen georganiseerd?


Al onze lessen gaan door in onze eigen yogastudio, het tweede perceel aan de Gaaiendreef 13 te Schoten. maandag Chakra Yoga 20.00 dinsdag Hatha Yoga 20.00 woensdag Hatha Yoga 20.00 vrijdag Yoga of Awareness 09.30 zaterdag Ashtanga Yoga om 11.00 zondag Hormoon Yoga om 10.30
Welke yogavormen worden er bij jullie gegeven en wat houdt dit in?


Er worden bij ons 3 yogavormen gegeven: 1) Hatha yoga: Een les bestaat uit zowel zachte, meditatieve houdingen als wat intensievere oefeningen. De ene keer doen we de oefeningen statisch (wat langer verblijven in een houding), de andere keer zijn we in beweging (in een rustige flow). Maar alles met één doel: bewustwording en ontspanning door aandacht, adem en beweging.De oefeningen zijn niet ingewikkeld en worden aandachtig uitgevoerd. Het samenspel van aandacht, adem en beweging maakt dat we in staat zijn om op verschillende niveaus te ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk. Tussen elke houding is er kort ook tijd om even te ontspannen. De Asana’s (houdingen) verlengen je spieren, versterken je rug, verruimen je borst en flanken, geven je kracht en souplesse tegelijk. Bovendien ontwikkel je meer uithoudingsvermogen en leer je meer aandacht te creëren voor je lichaam en je adem.De oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. Waar nodig kun je kussentje/dekentje/alternatieve houding inzetten om toch mee te kunnen doen. Tijdens de les geef ik, mits nodig, wel corrigerende instructies én kom ik persoonlijk deelnemers corrigeren in een houding. Yoga zou geen yoga zijn als er geen aandacht is voor de kracht van je adem. Door bewust te zijn van je adem en ademruimtes tijdens een beweging of juist in een houding creëer je meer ruimte in je lichaam. Je zoekt de stilte en ruimte op terwijl je in actie bent en zorgt er zo voor dat er minder dwalende gedachten ontstaan. Een wat lastigere houding wordt daardoor makkelijker. Yoga is niet alleen maar mooi in houdingen kunnen zijn, maar vooral ook een manier om weer in contact te komen mét en balans te vinden tussen lichaam en geest. Door middel van je bewuste adem leer je om je gemakkelijker over te geven aan en ín een houding. Als vanzelf ontstaat hierdoor meer flexibiliteit in denken en doen. Na afloop is er ook nog tijd voor een bekertje Alka thee met dan ook de gelegenheid om vragen te stellen of gewoon stil te zijn. Deze lessen worden gegeven door Yoga Sirmomani Sylvie Brown 2) Yoga of Awareness Deze yogavorm is geheel zelf ontwikkeld door Yoga Siromani Kaushal Kumar JHA. Heel het proces van al zijn lessen zijn gebaseerd op bewustzijn, het gaat er niet om of je de oefening perfect lkunt uitvoeren of de snelheid ervan, het gaat om het gevoel en dat je elke spier en elke schakel die je daarvoor in beweging moet brengen, voelt én respecteert. Tijdens alle oefeningen, die vloeiend in elkaar overgaan, wordt er ook zeer veel nadruk gelegd op de ademhaling. Kaushal werkt ook met korte pauzes en eindigt altijd met een groot meditatief moment, begelied van een klanschaal. Afsluiten is telkens met een lachsalvo zoals alleen hij dat maar kan én het werkt ook nog eens heel aanstekelijk. Afsluiten doen we met een lekker bekertje Alka thee en praten nbog wat na. Maximaal 14 deelnemers per les 3) Chakra Yoga Deze yogavorm is heel rustig en meditatief in combinatie met zachte achtergrondmuziek, jklanschalen en het beluisteren van mantra's (al dan niet zelf gezongen. Het aantal uit te voeren asana's is beperkt en worden vloeiend en traag uitgevoerd mét de ogen dicht. Zo kom je vele dichter bij je zelf. Deze lessen worden door Sylvie zelf gegeven en vinden slechts 1x per maand plaats. 4) Ashtanga Yoga Ashtanga Yoga maakt gebruik van vaststaande series van opeenvolgende oefeningen. Het einde van elke oefening vormt het begin voor de volgende oefening, het loopt dynamisch in elkaar over. Dit is een zeer pittige vorm van yoga en vraagt dus best wel wat van je lichaam en uithoudingsvermogen. Onze lesgeefster Annette Wieland is een echte experte en helpt je graag op weg. 5) Hormoonyoga Hormoonyoga helpt je hormonen (en emoties) in balans te houden. De hoeveelheid vrouwelijke hormonen in het lichaam fluctueert voortdurend. Net als de samenstelling ervan. En je gevoelens ’wieberen’ mee. Goed nieuws: met hormoonyoga kun je die flow sturen. onze lesgeefster is Wouke Daki, heel erg lief en zeogzaam gaat ze met jou op weg. Alle yogavormen kun je reserveren bij YOGA LESSENROOSTER
Hoe lang duurt een yogales én welke pakketten zijn er mogelijk?


Elke yogales duurt 90 min, met nog een theemoment achteraf, ben je ongeveer 2 uur bij ons, hou daar rekening mee. Er zijn verschillende mogelijkheden: 1) een losse les kost 15€ 2) start to yoga (ook 1 malig) = 39 euro voor 3 lessen, slechts 3 maanden geldig 3) 5 beurten = 60€ en is 1 jaar geldig 4) 10 beurten = 110€ en is eveneens 1 jaar geldig 5) 20 beurten = 180€, 1 jaar geldig 6) 50 beurten = 380€, 1 jaar geldig

KADOBON

Hoe zit het met de online kadobon, hoe werkt dit nu?


Maak gratis een Paypal account aan en betaal veilig online. Je kiest zelf het bedrag (minimum 30€ en maximum 1000€) en kiest ook zelf de tekst die op de bon moet verschijnen. Daarna geef je een geldig e-mailadres in en ontvang uw bon rechtstreeks in uw inbox. Afprinten en klaar! Zo heeft u altijd een last-minute geschenk binnen handbereik en dit 24/7, 7 dagen op 7. Het gaat hier om een een volledig geautomatiseerd systeem

ABONNEMENTEN

Welke online abonnementen bieden jullie aan?


Abonnementen zijn ontwikkeld voor mensen die niet graag cash meenemen en graag op voorhand hun zaken op orde willen stellen. Zo heb je verschillende betaalpakketten voor de yoga, maar zo zijn er ook voor de massage. Dit is ook een volledig geautomatiseerd systeem, u krijgt een betalingsbewijs (Stripe/Paypal) met vermelding welk pakket u juist gekocht heeft, eveneens krijgt u de melding hoe lang deze geldig is. U kunt dit uiteraard ook cadeau doen aan iemand, weet u het echt niet zeker of het iets voor hen is, kunt u altijd een online cadeaubon kopen. Zo zijn er 5,10, 20 en 50 beurtenkaarten of abonnementen voor de yoga, die je al dan niet kunt delen met een ander gezinslid.

FORUM

Wat houdt het Forum in én waarom zou ik lid ervan worden?


Het forum is een online platform waar je met gelijkgestemde zielen ideeën kunt uitwisselen over verschillende topics. Ikzelf heb er al een aantal aangebracht maar uiteraard is iedereen vrij om zelf een onderwerp te starten (op voorwaarde dat het met respect gebeurt en dat er geen vuil taalgebruik wordt ingezet) Voeding, yoga, hooggevoeligheid om maar een aantal zaken op te noemen. Voel je vrij om vragen te stellen, maar ook om antwoorden te geven.

EVENEMENTEN

Welke evenementen worden hier georganiseerd en hoe kunnen we reserveren?


Er zijn verschillende mogelijkheden, gaande van onze welbefaamde mantracirkels onder leiding van Wouke Daki, de diephelende soundhealings van Surya en actieve workshops zoals die met kinesist Yves Verbeeck (Gezond Bewegen) en massage cursussen van Massage therpeut Nicole Van Beek. Ik zelf organiseer oork een massage workshop en ga vanaf 2021 Satsangs organiseren samen met nog andere leuke collega's. Klik op de link evenementen om je te registreren

BONGO/VIVABOX

Hoe kan ik bij jullie reserveren met een bongobon/vivabox bon?


Boek online via onze boek nu knop en vermeld in de opmerkingen de volgende gegevens: - Bongo/Vivabox/Cadeaubox nummer - activeringscode Wij aanvaarden enkel de volgende bonnen: verwenmoment 1 persoon, relax deluxe voor 1 persoon en massage van je dromen voor 1 persoon. Geen duo behandelingen met Bongo/Vivabox/Cadeabox

GRATIS

Video's


Als je naar onze AANBOD pagina gaat en je kiest daar TUTORIALS, heb je een tabknop VIDEO, hier kun je allerlei visualisatieoefeningen bekijken en beluisteren naar hartelust. Uiteraard zijn dit algemen visualisatie video's, voor meer gepersonaliseerde video's, stuur een mail met waar je naar op zoek bent en maken een consultatie afspraak bij mij op de praktijk.
Praatcafé


Het is is een online platform waar ideeën en inzichten over een bepaald onderwerp uitgewisseld kunnen worden door leden van onze website. Aanmelden doe je via email of via FaceBook. Welke voordelen kunt u hieruit halen? - ontdek en leer makkelijk toepasbare dingen in verband met yoga, je lichaam, sensitiviteit, spiritualiteit, vitaminen en makkelijke recepten. - reageer naar hartelust en start zelf ook topics, stel vragen aan andere leden en zo wordt dit een interactief ledennetwerk. - enkel voor leden en gelijkgestemde zielen die samen met jou tal van andere voordelen genieten dan niet leden
Blog


Onze blog2Go is op twee manieren beschikbaar: gewoon via de website of via de gratis app die perfect kunt downloaden uit de app store Volg onze laatste nieuwigheden, boek onze groepslessen, workshops en tal van evenementen.

WEBSHOP

Webshop Gennesareth verzending en bezorging


Wat zijn de verzendkosten? Alle bestellingen onder de 500 gram worden gratis verzonden, eens over de 500 gram gelden de tarieven van Bpost volgens gewicht. Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd? Alle bestellingen die gedurende maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden diezelfde dag nog verstuurd. Dit geldt niet indien u voor de betaaloptie "betalen via overschrijving"heeft gekozen. In dat geval zal de bestelling worden verstuurd op de dag dat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Moet ik thuis blijven om mijn bestelling te ontvangen? Bestellingen binnen België met brievenbusformaat versturen wij met gewone post. Het is echter niet altijd mogelijk om dit in het bestelproces aan te geven. Als bij het samenstellen van uw pakket blijkt dat deze als brievenbuspakket kan worden bezorgd, dan versturen wij uw pakket met gewone post. Voor brievenbuspost hoeft u dus niet thuis te blijven om de bestelling te ontvangen. In de e-mail die u van ons ontvangt op het moment dat wij uw pakket verzonden hebben, staat de definitieve wijze van bezorging aangegeven. Voor de bezorging van pakketten die niet door de brievenbus passen werken wij ook samen Bpost pakketservice. Deze kunt u opvolgen met traceringsnummer die wordt bevestigd eens u betaald heeft. Als uw pakket wordt verstuurd, dan wordt deze de volgende dag op het door u opgegeven afleveradres bij u aangeboden. Uw zending wordt door Bpost bezorgd (alléén op werkdagen , tussen 08:00 en 18:00 uur). Indien u niet thuis bent op het moment dat uw zending wordt aangeboden, dan zal de medewerker van de pakketdienst een briefje achterlaten. Als het pakket bij de tweede poging niet kan worden bezorgd, gaat het terug naar het Bpost depot van waaruit de levering heeft plaatsgevonden. Als u contact opneemt met Bpost kunt u het vaak binnen twee dagen nog afhalen. Hierna stuurt Bpost het pakket retour naar ons.
Retour en garantie Gennesareth


Hier vindt u alle informatie over de zichttermijn, garantie en het retourneren van een bestelling. Zichttermijn Wanneer u koopt op afstand, bijvoorbeeld bij een webshop, heeft u als consument standaard recht op een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in nadat u uw bestelling ontvangen heeft. In de praktijk houdt dit voor u als consument in dat de overeenkomst binnen 14 na ontvangst mag herroepen. Na herroeping dient u de producten uiterlijk binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Retourvoorwaarden Conform de zichttermijn van 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst binnen deze periode herroepen. Wij verzoeken u het product terug te sturen in een onbeschadigde en - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking. Bij gebruikssporen behouden wij ons het recht voor de waardevermindering die hierdoor is ontstaan volledig aan u door te rekenen. U mag het product vanzelfsprekend voorzichtig uit de verpakking halen en bekijken. Indien wij sterke vermoedens of concrete aanwijzingen hebben dat een product op dusdanige wijze gebruikt is dat wij het product niet meer als nieuw zijnde kunnen verkopen, dan behouden wij ons het recht uw aankoopbedrag niet terug te storten. Garantie Als u een aankoop doet bij Gezondheidscentrum Gennesareth is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 12 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten. Retour sturen Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren, dan willen we u vriendelijk verzoeken contact op te nemen per email. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan u terug worden overgemaakt. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment u heeft aangetoond de producten te hebben opgestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt. Voor een snelle afhandeling van uw retourzending adviseren we u (een kopie van) de originele factuur aan de retourzending toe te voegen. Graag ontvangen wij daarbij de reden van retour. U wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan (voor zover technisch mogelijk). De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
Webshop LR Health & Beauty verzending en bezorging


Wat zijn de verzendkosten? Alle bestellingen onder de 100 euro worden verzonden met verzendkosten en deze bedraagt 5,99 euro. Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd? Alle bestellingen die gedurende maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden diezelfde dag nog verstuurd. Dit geldt niet indien u voor de betaaloptie "betalen via overschrijving"heeft gekozen. In dat geval zal de bestelling worden verstuurd op de dag dat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Eeen levering diuurt gemiddeld tiussen de 3 en 5 werkdagen. Moet ik thuis blijven om mijn bestelling te ontvangen? Bestellingen binnen België versturen wij met Bpost. Deze pakketten kunt u opvolgen met traceringsnummer die wordt bevestigd eens u betaald heeft. Als uw pakket wordt verstuurd, dan wordt deze de volgende dag op het door u opgegeven afleveradres bij u aangeboden. Uw zending wordt door Bpost bezorgd (alléén op werkdagen , tussen 08:00 en 18:00 uur). Indien u niet thuis bent op het moment dat uw zending wordt aangeboden, dan zal de medewerker van de pakketdienst een briefje achterlaten. Als het pakket bij de tweede poging niet kan worden bezorgd, gaat het terug naar het Bpost depot van waaruit de levering heeft plaatsgevonden. Als u contact opneemt met Bpost kunt u het vaak binnen twee dagen nog afhalen. Hierna stuurt Bpost het pakket retour naar ons.
Retour en garantie LR Health & Beauty


Informatie over het herroepingsrecht Herroepingsrecht: U hebt het recht om deze overeenkomst zonder opgave van reden binnen de veertien dagen te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangestelde derde (niet de vervoerder) de goederen in ontvangst hebt/heeft genomen. Wanneer u zich op uw herroepingsrecht wilt beroepen, moet u ons hiervan op de hoogte brengen. Dit kan schriftelijk per aangetekende brief naar LR Cosmetic Belgium bvba, Welvaartstraat 14/1 bus 11, 2200 Herentals, telefonisch op het nummer +32 (0) 14 47 09 90, per fax op het nummer +32 (0) 14 47 09 91, per e-mail naar service.be@lrworld.com. Vermeld telkens uitdrukkelijk uw beslissing om deze overeenkomst te herroepen. Breng ons vóór het verstrijken van de herroepingstermijn op de hoogte van uw wens om u op uw herroepingsrecht te beroepen. Gevolgen van de herroeping: Wanneer u deze overeenkomst herroept, zijn wij verplicht om alle ontvangen betalingen van u, met inbegrip van de leveringskosten (uitgezonderd de extra kosten voor een andere leveringsmethode die u gekozen hebt in plaats van de goedkoopste leveringsmethode die wij standaard aanbieden), onmiddellijk en ten laatste binnen de veertien dagen vanaf de dag waarop we uw bericht inzake de herroeping van deze overeenkomst hebben ontvangen. Deze terugbetaling gebeurt met dezelfde betalingsmethode die u gebruikt hebt bij de originele transactie, tenzij we dit uitdrukkelijk anders met u overeenkomen. Eventuele kosten in het kader van deze terugbetaling worden u geenszins aangerekend. We kunnen de terugbetaling weigeren totdat we de teruggestuurde goederen hebben ontvangen of totdat u ons een bewijs levert van de terugzending van de goederen. We baseren ons hierbij op de voor u interessantste datum. U dient ons de goederen meteen of in elk geval ten laatste binnen de veertien dagen vanaf de dag waarop u ons op de hoogte brengt van de herroeping van de overeenkomst, terug te sturen of te bezorgen. De termijn wordt nageleefd wanneer u de goederen vóór het einde van deze termijn van veertien dagen terugstuurt. De rechtstreekse kosten voor de terugzending van de goederen zijn voor uw rekening. Indien de goederen een waardevermindering ondergaan te wijten aan handelingen die verder gaan dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, hebben wij het recht om deze waardevermindering in mindering te brengen van de prijs en de kosten die wij aan u dienen terug te betalen.
Hoe bestellen webshop LR Health & Beauty


Je moet altijd eerst een account aanmaken met e-mailadres en paswoord. Kies en duid aan wat je wilt bestellen, Om te betalen heb je twee mogelijkheden bij LR 1) otewel betalen via overschrijving 2) betalen via kredietkaart Je vult de grevaagde gegevens in zoals naam en adres en krijgt op jet laatste een overzicht van hoe te betalen. De snelste maniet om je goederen te krijgen is via kredietkaart omdat het dan meteen betaald is, kies je ovoor overschrijving dan gaat je pakket pas vertrekken van zodra het op onze rekening staat. Hret rekeningnummer van LR = IBAN BE27230052618173 BIC GEBABEBB LR COSMETICS BELGIUM BVBA
Hoe bestellen webshop Gennesareth


Je moet altijd eerst een account aanmaken met e-mailadres en paswoord. Kies en duid aan wat je wilt bestellen, Om te betalen heb je verschillende mogelijkheden 1) otewel betalen via overschrijving 2) betalen via kredietkaart 3) betalen via Paypal 4) betalen via Ideal 5) betalen via bankcontact Je vult de grevaagde gegevens in zoals naam en adres eventueel btw nummer De snelste manier om je goederen te krijgen is via directe betaling omdat het dan meteen betaald is, kies je ovoor overschrijving dan gaat je pakket pas vertrekken van zodra het op onze rekening staat. Hret rekeningnummer van Gennesareth = IBAN BE59 77895 9883 8426 BIC GKCC BEBB Gennesareth VOF

COVID 19

Wat zijn de COVD maatregelen bij Gennesareth?


Voor alle behandelingen in de massagepraktijk: U komt toe met een mondmasker, ik heb deze ook al op en bij binnenkomst ontsmet u uw handen met de daarvoor voorziene hydroalcohol. U wordt naar de kleedkamer verwezen waar een reeds geselecteerde badjas voor u klaarhangr, na alfoop deponeert u deze in de daarvoor bestemde wasmand. U kunt ook gebuik maken van het toilet, na elk gebruik wordt deze grondig gereinigd en ontsmet. Tijdens de behandeling op de buik, mag u uw masker afdoen of onder de kin plaatsen om zo voldoende zuurstof te kunnen opnemen, eens u zich omdraait en ik werk aan uw hoofd en schouders, gelieve dan weer uw masker op te willen zetten. Na afloop en het buitengaan kunt u indien u dit wenst uw handen nogmaals ontsmetten. Ik werk niet met handschoenen. Yogastudio Gennesareth U komt toe met mondmasker en voor het binnengaan ontsmet u uw handen met hydroalcohol en eens op uw yogamatje mag u uw masker afzetten. Alle yogamaterialen mag u gebruiken, deze worden na afloop gereinigd, d.w.z u krijgt van mij een onsmettingsdoekje om uw mat proper te maken, gebruikte kussen en dekens worden in de wasmand gedeponeerd en worden telkens gewassen. Water en/of thee wordt geserveerd in wegwerp bekertjes. Keep it safe and be well

© 2020-2021

sylviebrownproductions

©© Copyright©©
  • Facebook App Icon
  • Tumblr Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
  • YouTube Classic
  • Twitter App Icon