top of page

LR product uitgelicht: LR Thermo lotion

Bijgewerkt op: 4 dec. 2020

Aloë Vera Thermo Lotion verlicht pijn op een veilige en effectieve manier. Wanneer je last hebt van pijnlijke en ontstoken spieren, helpt de Lr Aloe Vera Thermo Lotion voor een rustgevend effect op het getroffen gebied. Elke keer dat je pijn ervaart, pak dan gewoon een beetje van deze lotion en breng het voorzichtig aan op de probleemgebieden van je lichaam. Het is een uitstekende massagelotion om te gebruiken direct na het sporten in de fitness of vooraf het sporten om koude handen en voeten snel op te warmen. De Aloë Vera Thermo Lotion van LR heeft op natuurlijke wijze tal van voordelen voor uw lichaam. Wat je het leukst zult vinden aan de Lr Aloe Vera Thermo Lotion, is hoe het een licht warm gevoel geeft dat diep in je vastzittende spieren doordringt. Het is een zachte warmte die heel makkelijk te verdragen is. Rustgevend en verfrissend en het biedt u pure ontspanning voor lichaam en geest


Hier zijn nog enkele andere voordelen die u kunt verwachten van de Lr Aloe Vera Thermo Lotion:

1. Geweldig tijdens het koude weer. Het komt vrij vaak voor dat sommige mensen krampen en zwellingen krijgen in hun benen, armen, enkels en andere lichaamsdelen tijdens de winter of de koudere maanden van het jaar. Voordat de zaken ondraaglijk worden, wrijf je een kleine hoeveelheid van deze lotion met ronddraaiende bewegingen op de pijnlijke plek. Binnen enkele minuten gaan de componenten van de Aloë Vera Thermo-lotion diep in uw spieren trekkenom de pijn te verzachten. U kunt het zelfs gebruiken om die koude voeten en handen op te warmen, en om verstopte neusholtes te ontstoppen die ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken.

2. Vermindert ontstekingen en pijnlijke gevolgen van artritis. Eucalyptus is een krachtig kruidengeneesmiddel tegen artritis. In combinatie met de ontspannende voordelen van aloë vera, kan de lotion ontstekingen en spierpijn helpen verminderen. Gebruik het vlak voor het slapengaan voor maximale voordeel of breng de lotion op elk moment van de dag of nacht aan wanneer u de pijn voelt.


3. Bevordert een goede doorbloeding. Als u onlangs een wondje heeft gehad die afgeplakt moest worden, heeft het getroffen gebied de neiging stijf en gevoelloos te worden. Er is ook een kans op het ontwikkelen van eczeem en huidirritaties als landurig gevolg van de pleister op dat gebied.

Om dit gebied weer goed te laten ontspannen en een betere bloedsomloop te bevorderen, helpt het om de Lr Aloe Vera Thermo Lotion regelmatig te gebruiken. Het warme gevoel ontspant je spieren door de bloedsomloop te stimuleren.Aloë Vera Thermo Lotion Natuurlijke bevat krachtige ingrediënten:

De Lr Aloe Vera Thermo Lotion bevat 45 procent pure en natuurlijke aloë vera die je huid voedt en kalmeert. Afgezien van dit kruid bevat de lotion de juiste formulering van ingrediënten die een synergetisch effect op uw lichaam hebben om welzijn van binnenuit te bevorderen. Onder de natuurlijke ingrediënten in de lotion zijn:

- Wintergreen olie en eucalyptus om de spieren te verwarmen en te kalmeren

- Olijf-, jojoba- en sesamolie om de huid te verzorgen

- Abrikozenpitolie om je huid gehydrateerd te houden. De lotion verlicht niet alleen pijn, maar het verzorgt, hydrateert en verzorgt uw huid op natuurlijke wijze.


Is de Lr Aloë Vera Thermo Lotion iets voor jou?

Ben je een atleet bent, een zittend werker, iemand die regelmatig zware lasten tilt, een bodybuilder, een senior of een voorstander van natuurlijke pijnverlichting, dan is deze lotion perfect voor jou. De verzachtende effecten in combinatie met huidverzorgende componenten maken de Lr Aloe Vera Thermo Lotion een geweldige go-to voor een uitstekende pijnverlichtende lotion voor jou en het hele gezin!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page