Leven = energie


Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en trilling.


De ruimte om ons heen is niet leeg maar vol

  • Wist je dat alles om je heen, ook en vooral, wat wij ruimte, lucht noemen, uit energie bestaat?

  • Wist je dat van alles wat er bestaat slechts minder dan één % bestaat uit wat wij materie noemen?

  • Wist je dat die meer dan 99 % de bouwstenen zijn van wat wij materie noemen?

  • Wist je dat we met ons bewustzijn, onze aandacht en intenties, die bouwstenen omzetten in de door ons gewenste materie?

Het is dus waar wat men zegt:
gedachten zijn krachten!
JAWADDE!😱
Als je er even over nadenkt betekent dit dat bijvoorbeeld regen en de groei van planten, dieren en mensen ook het gevolg zijn door aandacht en de intentie. De energie van de aandacht en intentie laat de bouwstenen van de 99% veranderen in materie en gebeurtenissen.

Leven is ontwikkelenJe kunt je leven zien als een zich steeds verder ontwikkelend proces. Je wordt geboren, groeit op, leert je leven lang en op enig moment ga je ‘dood’.

Het woord ‘ontwikkelen’ heeft mij altijd aangesproken. Ik denk daarbij dan aan iets dat opgerold is en zich ontplooit, zoals de knop van een bloem, de plot van een spannend verhaal of een ontmoeting tussen mensen die zich ontwikkelt tot een levenslange vriendschap.


Ontwikkelen is overal en wij mensen zijn altijd op zoek naar manieren om ontwikkelingen te beïnvloeden. Wie onder ons wilt graag geluk en gezondheid een handje helpen?👌🏽🙌🏽


De wereld die wij met zijn allen hebben gecreëerd, is voor de meeste mensen niet de wereld die ze hun kinderen en kleinkinderen gunnen.
Als we met zijn allen, dus niet alleen de bankiers, politici en wetenschappers, een betere wereld willen maken zullen we het met zijn allen moeten doen en gebruik gaan maken van wat de nieuwe inzichten van de laatste 20 jaar ons bieden:

Wist je …

  • dat we allemaal uit dezelfde bron voortkomen?

  • dat de hoeveelheid energie (die 99%) die tot onze beschikking staat, onuitputtelijk is?

  • dat de werkelijke aard van de mens is dat we een ziel zijn met een tijdelijk aards leven?

  • dat we met onze aandacht en intentie alles kunnen (leren) creëren wat ons hart heeft, zolang we geen schade berokkenen aan anderen?


Leuke oefeningIk heb je vooral aan het denken willen zetten. Neem er alsjeblieft de tijd voor.


Ga bijvoorbeeld de ganse quarantaine periode lang elke ochtend of avond een kwartiertje stil zitten mijmeren over wat je hier hebt gelezen. Als het goed is heb je na een week minstens 7 vragen maar waarschijnlijk 70 of 700😱😅.


Schrijf ze op en blijf mijmeren en je vragen noteren. De komende weken zal ik verder ingaan op een paar van de meest voorkomende vragen over het onderwerp ‘alles is energie’.


Bedenk dat er geen domme vragen zijn, alleen domme antwoorden!Om af te sluiten heb ik van onze allerliefste yogini Anouk de volgende informatie gekregen:


“Lieve mensen

Vanavond 24 maart 2020 is het nieuwe maan🌚.

Dat betekend dat er een nieuw begin is. Wat nog eens speciaal is dat ze in ram staat, dus ook een begin van de cyclus

Je kan dus voor het universum een wens op papier verbranden.

Veel succes 🙏🍀💚”