top of page

Win elk jaar de mooiste prijzen met HandelgidsHier volgt een greep uit de mogelijke prijzen


U wint een reis naar Dubai en Abu Dhabi voor 2 personen inclusief schitterende daguitstappen met Nederlandstalige begeleiding, georganiseerd door De Blauwe Vogel. Daarbij krijgt u ook een elektrische fiets en diverse cadeaubonnen van handelaars uit de buurt en Lucky cadeaubonnen. De verschillende cadeaubonnen van deze en alle andere prijzen kunnen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, diner of lunch, wellness, lederwaren, kleding, lingerie, optieker, juwelier, enz... De Lucky cadeaubonnen kan u gebruiken bij honderden handelaars over heel Vlaanderen.


U wint een elektrische fiets van het merk Minerva geschonken door Minerva Bike Outlet. Er zijn ook 2 VIP-diners voor de gala-avond verkiezing Miss België of gelijkwaardige VIP diners voor een ander evenement en verschillende cadeaubonnen te winnen voor bv. een wellness arrangement, diner of lunch, lederwaren, kleding, lingerie, optieker, juwelier, enz... De Lucky cadeaubonnen kan u gebruiken bij honderden handelaars over heel Vlaanderen. In totaal goed voor €4.000 aan prijzen. Plus ontvangt u ook nog een deel kortingsbonnen van handelaars uit uw streek.


De derde prijs is een elektrische fiets van het merk Minerva geschonken door Minerva Bike Outlet. Er zijn ook 2 VIP-diners voor de gala-avond verkiezing Miss België of gelijkwaardige VIP diners voor een ander evenement en verschillende cadeaubonnen te winnen voor bv. een wellness arrangement, diner of lunch, lederwaren, kleding, lingerie, optieker, juwelier, enz... De Lucky cadeaubonnen kan u gebruiken bij honderden handelaars over heel Vlaanderen. In totaal goed voor €3.000 aan prijzen. Plus ontvangt u ook nog een deel kortingsbonnen zoals alle winnaars, van handelaars uit de streek.


U wint verschillende cadeaubonnen voor o.a. gastronomisch etentjes, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, wellness, lederwaren, kleding, lingerie, enz…. .Totale waarde van de vierde prijs is €2.000. Plus ontvangt u ook nog een deel kortingsbonnen zoals alle winnaars, van handelaars uit de streek.


Wat zijn de voorwaarden om deel te kunnen nemen?


Na afloop van uw behandeling bij mij op de massage praktijk krijgt u van mij 3 bonnetjes (dit na elke afspraak, dus hoe meer afspraken u heeft, hoe vaker u kunt deelnemen, dit net zolang de voorraad strekt)

Deze actie is in het leven geroepen door Handelsgids om de lokale economie elk jaar weer wat aan te zwengelen.Dus waag uw kans, het is volledig gratis en ook nog eens leuk.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page