top of page

Een achtdaags avontuur naar de energiekste versie van jezelfJij bent geweldig, jullie allemaal, stuk voor stuk. Jij zit boordevol aangeboren talenten en een hele hoop capaciteiten die je gaandeweg hebt opgebouwd. Een oneindige energiebron brandt in jouw binnenste waarmee je elke droom kan waarmaken. Echt waar, jij bent een kanjer.

Een levensweg daarentegen kan ruw en hobbelig zijn. Een kindertijd waarin we niet de liefde kregen die we nodig hadden, een adolescentie waarin we niet het nodige vertouwen hebben gevoeld om onze eigen weg te bewandelen. Een omgeving die je kansen ontneemt in plaats van biedt. Een professionele of privé situatie waarin je zo veel moet, dat de stem van de ander zo luid is dat je je eigen stem niet meer hoort. Ik heb vele oorzaken van angst of remming gezien en er zelf ook enkele ervaren. We hebben allemaal onze demonen, rugzakjes die zich vullen en ons vertragen. Niemand is echt ziek, noch gezond. We hebben allemaal obstakels, angsten en twijfels die ons tegenhouden om te groeien.
Het goede nieuws is dat onze energie en dromen er altijd zullen zijn, als de zon. De demonen uit ons verleden zijn als wolken. Als we ze onder ogen durven komen en aandacht geven glijden ze verder. Maar als we ze negeren of ontkennen, dan kunnen ze jarenlang als een grijze waas over ons bestaan blijven hangen of zelfs voor hevige onweders zorgen.

Ik geniet ervan om mensen in hun kracht te zien. Om ze in hun volle potentieel te zien schitteren. Dat ze hun verleden een plaats hebben gegeven en van die ervaringen net hun kracht hebben gemaakt. Om zo hun omgeving te inspireren en, misschien heel lokaal, de wereld een mooiere plek te maken. Om mensen in dit proces te begeleiden heb ik psychologie gestudeerd (KULeuven). Vervolgens heb ik me gespecialiseerd in oplossingsgerichte coaching, outdoor groepsprocessen en ervaringsleren in de natuur. Deze invloeden hebben ervoor gezorgd dat ik de mens in zijn geheel bekijk. Dat ik net op die holistische manier mensen het beste kan helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Een aanpak waarin ik geloof en die bij mij past. Hieruit is Passage ontstaan.


Passage is een achtdaags avontuur. Met drie tot vijf deelnemers vertrek je naar een afgelegen bergchalet in een prachtige vallei in de Franse Zuidalpen. We laten al het “moeten” achter, zo creëeren we de ruimte en vrijheid die nodig is om dichter bij onze eigen natuur te komen. Want dat is de bedoeling, we gaan uitzoeken wat je tegenhoudt en hoe je floreert. Ik ga je helpen om in je dagelijkse handelen vanuit je krachten te vertrekken, om keuzes te maken op basis van jouw talenten. De groep zal je veilige cocon worden. Waar je mag zijn wie je bent. Een ondersteunende ruimte waarin je kan experimenteren met de inzichten die je opdoet. Waar, als in een luchtkasteel, huilen en schaterlachen, hoog vliegen en diep vallen deel van het avontuur zijn.

Na acht dagen groeien laat ik je weer los op de wereld. De uitdagingen in je oude omgeving zullen dezelfde gebleven zijn, maar de manier waarop je deze aanpakt zal voor altijd veranderd zijn. Na de tocht vonden sommigen de moed om een nieuwe job te zoeken die beter past bij hun waarden en talenten. Anderen leven voor het eerst in het nu nadat ze hun verleden een plek gaven. Nog anderen vonden opnieuw de liefde doordat ze voor het eerst sinds lange tijd hun emoties durfden te uiten. Of ze vonden het zelfvertrouwen om een eigen zaak te starten. Kortom, na een tocht stonden de deelnemers weer aan het stuur van hun leven.


Ben jij ook benieuwd naar jouw obstakels en angsten die je belemmeren te groeien? Om je ware aard beter te leren kennen én omarmen zodat je bij thuiskomst weer kan leven vanuit je krachten? Om de energiekste versie van jezelf te zijn?
Via de website www.passagetochten.fr/contact kan je een gratis en vrijblijvend gesprek met me boeken. Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat een passagetocht voor jou kan betekenen. Je vindt er ook getuigenissen van deelnemers en wat een tocht inhoudt.

Ik kijk er alvast naar uit om je te ont-moeten. Karlien

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page