top of page

De kracht van de pijnappelklier

Wist je dat het centrum van je hersenen de thuisbasis is van een klier ter grootte van een rozijn die misschien wel de sleutel tot het universum is?


Je pijnappelklier is een klein orgaan (ja, ongeveer zo groot als een rozijn) dat zich in het midden van je schedel bevindt. Ondanks zijn kleine formaat is de rol die het speelt in je spirituele evolutie belangrijker dan enig ander deel van je lichaam.


Wil je bewijs? Overweeg dit: uw pijnappelklier ontvangt meer bloedstroom per kubieke oppervlakte dan enige andere klier in uw lichaam.


Met andere woorden, in vergelijking met al je andere organen – inclusief je longen, je hart en je hersenen – krijgt dit kleine kliertje de hoogste concentratie energie.Het is supergevoelig voor licht. In feite is het de belangrijkste speler in je slaap- en waakcycli. Dit is waarom: wanneer licht het netvlies van je ogen raakt, reist het door een klein zenuwstelsel en in de klier.

Wanneer de lichten uitgaan (zoals 's nachts) stuurt het een signaal naar de pijnappelklier om melatonine af te scheiden, wat je zenuwstelsel activeert om in de slaapmodus te gaan.


Natuurlijk, wanneer alles goed werkt...


Wanneer uw pijnappelklier is aangetast, werkt deze niet noodzakelijkerwijs wanneer u dat nodig heeft.

Wist u dat vandaag de dag meer dan 30% van de bevolking in Europa aan slapeloosheid lijdt? En hoewel stress hier een grote rol speelt, kunnen we niet voorbijgaan aan het feit dat een aangetaste pijnappelklier geen melatonine produceert zoals het hoort.Wanneer je pijnappelklier verkalkt is, houdt het je letterlijk 'opgesloten' in deze 3de dimensionale werkelijkheid. Je bent letterlijk geblokkeerd voor je 'superkrachten' en potentieel als hoger bewust wezen.


Voor de meesten van ons wordt onze pijnappelklier al vroeg in het leven slapend.

Dit komt door een aantal factoren, maar het wordt voornamelijk veroorzaakt door gifstoffen, die de vloeistof in de klier verkalkent tegen de tijd dat je volwassen bent!
De grootste boosdoener van verkalking is de giftige chemische stof fluoride, die in veel delen van de wereld aan drinkwater en tandpasta wordt toegevoegd.


Zwaar bewerkte voedingsmiddelen, koolzuurhoudende dranken en een gebrek aan natuurlijk zonlicht zijn ook de schuldige.


Gelukkig is het mogelijk om je pijnappelklier opnieuw te laten ontwaken, en als je dat doet, heb je meer toegang tot informatie en inzicht die verder gaat dan je vijf fysieke zintuigen.


Een ontwaakte pijnappelklier zal je ook helpen het leren te versnellen, je creativiteit te vergroten, te groeien in wijsheid, je aangeboren paranormale genezingsvermogens te ontwikkelen en zelfs staten van gelukzaligheid te laten ervaren.


De pijnappelklier wordt de 'Zetel van de Ziel', 'Poort naar het Universum', het 'Geestesoog' of 'Doorgang naar Hogere Rijken' genoemd.Je zou zelfs kunnen stellen dat het de poort is die je letterlijk op een niet-lineaire manier in tijd en ruimte laat 'kijken'.

Hoe je het ook noemt, de pijnappelklier is de sleutel die de deur opent tussen je normale, wakkere staat en, nou ja, het hele universum.


Maar hier is de catch.... net als parachutes en geesten werkt je pijnappelklier alleen als hij 'open' is.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page