top of page

Meten is weten, ontdek hoe?

Meet jouw lichaamswaarden in 60 seconden met de Online BioKissed Urine Strip!


Deze gratis BioKissed Wellness App geeft jou gepersonaliseerde en meetbare gezondheidstips aan de hand van de gemeten lichaamswaarden:Ontdek hoe jij op eenvoudige wijze 10 gezondheidsparameters kan aflezen met deze Online Urine Test en de BioKissed Wellness App!


Deze 10 Gezondheidsparameters tot hiertoe zijn: Vitamine C, Calcium, Magnesium, Zink, Water, pH, Protein, Ketonen, Sodium, en Oxidatieve Stress.

Dankzij deze urinestrips krijg je gepersonaliseerde gezondheidsinzichten.


Verbeter dus jouw gezondheidsreis met de mogelijkheid om via de BioKissed wellness app je resultaten te scannen en bij te houden. Je ontvangt ook op maat gemaakte gezondheidstips, onderbouwd door wetenschappelijke feiten, om deze waarden te verbeteren.

Biokissed strips bieden niet alleen gepersonaliseerde gezondheidsinzichten, maar stelt je ook in staat om actief te werken aan een gezondere levensstijl.Vitamine C

Testen van urine op vitamine C-niveaus kan helpen bepalen of je voldoende van deze essentiële voedingsstof binnenkrijgt, belangrijk voor immuunfunctie, wondgenezing en collageenproductie.

Calcium

Testen van urine op calciumniveaus kan helpen vaststellen of je risico loopt op osteoporose, een aandoening waarbij botten zwak en broos worden.

Magnesium

Testen van urine op magnesiumniveaus kan helpen bij het vaststellen van een magnesiumtekort, dat symptomen zoals spierkrampen, vermoeidheid en hoge bloeddruk kan veroorzaken.

Zink

Testen van urine op zinkniveaus kan helpen bij het vaststellen van een zinktekort, dat diverse symptomen kan veroorzaken, waaronder haaruitval, huidproblemen en een verzwakte immuunfunctie. Zink is ook cruciaal voor wondgenezing en gezonde celgroei.

pH

Testen van urine op pH-niveaus kan helpen bepalen of je lichaam te zuur of alkalisch is, wat van invloed is op je algehele gezondheid en welzijn. Het handhaven van een evenwichtige pH is essentieel voor een gezonde spijsvertering, botgezondheid en immuunfunctie.

Eiwit

Testen van urine op eiwitniveaus kan helpen bij het identificeren van nierschade, ziekte en andere gezondheidsproblemen zoals urineweginfecties of diabetes.

Ketonen

Testen van urine op ketonen kan helpen vaststellen of je in ketose bent, wat nuttig kan zijn voor mensen die een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgen. Ketose kan ook voorkomen bij mensen met diabetes die hoge bloedsuikerspiegels hebben.

Natrium

Testen van urine op natriumniveaus kan inzicht geven in hoeveel zout je consumeert en of je risico loopt op hoge bloeddruk, nierstenen of andere gezondheidsproblemen gerelateerd aan natriuminname.

Oxidatieve Stress

Evalueer je urine op oxidatieve stressniveaus om de antioxidantstatus van je lichaam te beoordelen en vast te stellen of je een teveel aan vrije radicalen hebt, die cellen kunnen beschadigen en kunnen bijdragen aan diverse gezondheidsproblemen zoals ontsteking, kanker en hartziekten.

Water

Testen van urine op het niveau van water kan helpen bepalen of je voldoende vocht drinkt om gehydrateerd te blijven. Uitdroging kan diverse symptomen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid.
Instructies: Download BioKissed Wellness app

Gewoon vanuit de app store en registreer jouw account. Het is gratis!


Breng de urine aan op de strip

Volg de stapsgewijze instructies in de app en dompel je BioKissed strip onder in je urine.


Relax voor 60 seconden 🙂

wacht 60 seconden zodat de strip je urine kan absorberen. Gebruik de timer in de BioKissed app om deze stap eenvoudig te maken.


Scan en volg de instructies op je scherm

Scan de urinestrip met behulp van de BioKissed app, Hou je telefoon bij de strip en de app zal de rest doen.


En dat is alles! Met BioKissed Wellness krijg je in real-time inzicht in je welzijn, allemaal vanuit het comfort van je huis. Wacht niet langer – download vandaag nog de app en start jouw wellnessreis!

Wil je liever niet online bestellen en deze gewoon komen ophalen in de praktijk?

Dat kan ook, ik verkoop ze in bundels van 6 (€60)
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page