top of page

LR product uitgelicht: LR Zeitgard, anti-aging in 3 stappen

Bijgewerkt op: 4 dec. 2020

1) GELAATSREINIGING

ZACHTE REINIGING MET STERKE WERKING

De eerste stap voor een effectieve en duurzame Anti-Age behandeling is een zachte reiniging met sterke werking. Met de LR ZEITGARD Cleansing Brush en zijn innovatieve borstelkop wordt je huid optimaal gereinigd.De innovatieve LR ZEITGARD reinigingsborstel betekent een ware revolutie voor de klassieke huidreiniging. Hij is efficiënter en zeer zacht voor de huid.

De elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingsproducten zorgen samen voor een fijn ‘net’ dat onzuiverheden oplost, opvangt en verwijdert. Zo is je huid optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging die erop volgt. Je huid ziet er beter uit, wordt gladder en straalt – zowel bij vrouwen als bij mannen!

Een zuivere huid in amper 1 minuut 2x per dag (ochtend en avond)? Een wetenschappelijke studie door het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH bevestigt dit. De LR ZEITGARD reinigingsborstel is tot 10 keer efficiënter dan een conventionele reiniging van de huid.Gebruik de reinigingsborstel om het speciaal ontwikkelde reinigingsproduct ca. 20 seconden lang in te masseren op elk deel van het gezicht (voorhoofd/neus, elke wang/kin). In slechts 1 minuut 2x per dag (ochtend en avond) ziet je huid er beter uit, wordt gestimuleerd en kan ook steviger worden bij regelmatig gebruik!

Optimale reiniging

De unieke borstelhaartjes van de LR ZEITGARD reinigingsborstel oscilleren (trillen heen en weer) tot 7.000 keer per minuut! Ze glijden als het ware over de huid en verwijderen zelfs hardnekkige vuildeeltjes en de diepste onzuiverheden op een zachte, maar daarom niet minder doeltreffende manier.

De speciaal ontwikkelde textuur van de reinigingsproducten vangt de vuildeeltjes op in een soort van ‘net’. Het resultaat: een zichtbaar betere teint – vandaag én morgen.

Uniek en uitermate hygiënisch

De speciaal voor LR ontwikkelde afgeronde borstelhaartjes blijven tot wel 3 maanden lang hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver BG™. Die werkt als een beschermend schild. Ze vermindert de hoeveelheid bacteriën op de huid en gaat de vorming ervan tegen.

Voor elk huidtype

De LR ZEITGARD Classic reinigingsborstel is geschikt voor elk huidtype. Zijn sterkere borstelhaartjes met MICROSILVER-technologie zorgen voor een zichtbaar gezuiverde huid. De gemakkelijk schuimende gel met een textuur die specifiek ontwikkeld is voor het reinigingsprogramma, doet de huid werkelijk gerevitaliseerd aanvoelen.

De LR ZEITGARD Soft reinigingsborstel met zachte borstelhaartjes die ook behandeld zijn met MICROSILVER, is uitermate geschikt voor een gevoelige huid. De zachte crème is speciaal geformuleerd voor gevoelige huid en vormt de perfecte afsluiter van het reinigingsprogramma.

De Classic versie is te herkennen aan de blauwe kleur. De Soft versie is in een roze uitvoering.
2) HUIDVERJONGING

ZICHTBAAR MINDER RIMPELS

Na een grondige reiniging zorgt de warm/koud-behandeling met het LR ZEITGARD Anti-Age Device ervoor, dat rimpels zichtbaar verminderen en dat de huid er jonger uitziet.


Met het Anti-Age-Systeem, de tweede stap van het LR ZEITGARD Anti-Age Management, zijn rimpels verleden tijd. Samen met de anti-aging producten, die elk op specifieke punten actief zijn, gaat dit systeem de tekens van veroudering doelgericht tegen.

Door de thermische warm/koude-methode van het LR ZEITGARD Anti-Age Toestel werken de actieve stoffen tegen veroudering diep en optimaal in op de huidlagen – op een plek waar normaal gezien geen huid crème komt.

Zo doen de producten doelgericht van binnenuit hun werk om de huid te verstevigen. Voor een gezicht dat er jonger, vitaler en jaar na jaar aantrekkelijker uitziet.


Breng het product aan op het juiste gedeelte van het gezicht. Daarna laat je de actieve stoffen indringen in de huid met de warmte en trilfunctie van het toestel.

Om de actieve stoffen langer in de huid te houden, moet je vervolgens de koude- en trilfunctie gebruiken.

Tot slot maak je het toestel weer schoon met het bijgeleverde microvezeldoekje.


HET EXCLUSIEVE LR ZEITGARD ANTI-AGE-SYSTEEM VERMINDERT KLEINE RIMPELS EN LAAT DE HUID ER BEWEZEN JONGER UITZIEN3) DAGELIJKSE GELAATVERZORGING

VOOR EEN DUURZAAM ANTI-AGE-EFFECT

Als aanvulling op de reiniging en de anti-age-behandeling met de LR ZEITGARD apparaten, biedt de gelaatsverzorging uit de LR ZEITGARD Daily Care lijn verdere huidverbetering en een langdurig anti-age-effect. Er is gedacht aan alle leeftijden en alle huidtypes – en ook de heren worden verzorgd.
RACINE

De doeltreffende basisverzorging van Racine geeft een vermoeide, afgematte huid nieuwe energie en hydrateert ze. Nog voor de eerste rimpeltjes ontstaan, kan je het verouderingsproces van de huid tegengaan met de crèmes die zijn samengesteld uit een verzorgend complex van het co-enzym Q10 en algen. Racine bevordert de volledige energiebalans in de cellen. Ze activeert de huid en geeft haar meer frisheid en uitstraling.


EEN FRISSE, LEVENDIGE TEINT – VOOR BEGINNERSNANO GOLD

De hoogwaardige verzorging bestaat uit een exclusieve combinatie van micro-gouddeeltjes en zijdeproteïnen tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Terwijl het goud een perfecte UVA-bescherming biedt, helpt zijde om huideigen collageen aan te maken. Nano Gold draagt daardoor bij aan de regeneratie van de huid en reduceert de door het zonlicht veroorzaakte rimpeltjes.


MIJN EERSTE ANTI-AGE-VERZORGING – VOOR 30+

BEAUTY DIAMONDS

Deze luxueuze verzorging is een moderne combinatie van actieve stoffen, gebaseerd op diamanten en peptiden. Beauty Diamonds heeft een exclusieve en voedende textuur die helemaal in het teken van verwennen staat. De doeltreffende anti-age-werkstoffen bieden een intensieve lifting voor de rijpere huid en helpen de huid te verstevigen, te herstellen en effectief te beschermen tegen invloeden van buitenaf.


VOOR EEN ZICHTBAAR STRAKKERE HUID – VOOR 40+
PLATINUM

Moderne mannen zien er graag perfect uit. En Platinum biedt gewoon de ideale verzorging voor een dag boordevol uitdagingen. Door de innovatieve combinatie van werkzame bestanddelen krijgt de vermoeide huid een intensieve en frisse boost. De speciaal voor mannenhuid ontwikkelde crème-textuur trekt snel in, hydrateert doeltreffend, vermindert rimpeltjes, en laat de huid er jonger uitzien.


EEN PERFECTE UITSTRALING – VOOR MANNEN


Wil je graag met deze prachtige producten aan de slag gaan, wordt dan onze VIP klant!


Hoe wordt u VIP-klant?

1) Eenmalig artikelen voor minstens 180 euro in het winkelmandje ingeven.

2) Naar de kassa gaan, registreren of inloggen, en leveringsadres opgeven. Vul uw gegevens correct in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

3) Bij al uw volgende aankopen kan u zich verheugen op ± 30% korting.

Uw voordelen als VIP-klant

*Top-producten *Levenslange korting van ± 30% op alle LR-producten *Persoonlijke aanspreekpartner voor al uw vragen over LR. *Deelname aan “VIP-klant maakt VIP-klant”-programma.


Meer weten? Mail mij via info@gennesareth.be of neem een kijkje op mijn persoonlijke LR webshop


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page