top of page

Wat zijn Tachyonen, Tachyon energie?

Universele levensenergie, Akasha en nulpunt energie


Russische onderzoekers doen al jarenlang onderzoek naar de zogenaamde scalaire energie. Dat is een frequentieloze restenergie die overblijft wanneer een elektromagnetische golf wordt opgeheven. In dat alom aanwezige veld zonder frequentie is alle informatie aanwezig over elke bestaansvorm op aarde die ooit bestaan heeft, nu bestaat en nog zal bestaan.

In de spirituele wereld is dit veld al lang bekend. De oude vedische zieners noemden het Akashaveld en de meer eigentijdse spirituele zoekers hebben het omarmd als kosmische energie, levensenergie of prana.

De Westerse wetenschap heeft het de naam nulpunt energieveld mee gegeven. Allemaal benamingen voor één en dezelfde oersoep en de basis van elke bestaansvorm op aarde. Het is niets en het is alles. Het is hier waar wetenschap en spiritualiteit elkaar raken.

Een tachyon is het eerste deeltje wat uit dit nulpunt veld komt. Het heeft al een vorm, maar het heeft nog geen enkele frequentie. Vergelijk het maar met de kleur wit. Het is een kleur, maar eigenlijk ook weer niet. Wit is wit doordat het álle kleuren in zicht heeft. Zo is het ook met tachyonen. Ze zijn de potentie van materie en kunnen élke mogelijke frequentie aannemen.

Hoe werken tachyonen?De materie zelf (de moleculen, de cellen, onze huid, nagels, hart etc.) is niet intelligent. Het is dat alom aanwezige energieveld, waar alle kennis over alle bestaansvormen op aarde in zit, wat intelligentie bezit. Alle vormen worden bij elkaar gehouden door energievelden en die energievelden staan weer in verbinding met grotere energievelden die op hun beurt gezellig contact onderhouden met het nulpunt veld.Tachyonen:

- hebben een snelheid van 109 keer de snelheid van het licht

- komen uit het nulpunt veld en keren daar ook weer terug naar toe

- hebben al een vorm, maar zijn nog frequentieloos

- kunnen elke frequentie aannemen› zijn de brug tussen het nulpunt veld en de subtielere organiserende energievelden


Wanneer er zich een disbalans voordoet in het lichaam, komt dit wanneer de communicatie van het kleinere organiserende energieveld met het nulpunt veld is verbroken.


De oorzaak kan van alles zijn: een ongeluk, jarenlange stress, onderdrukking van gevoelens en pijn. Door de verstoring op te heffen, kan de universele levensenergie weer stromen en kan het lichaam zich zelf genezen.

Positief denken bijvoorbeeld, genereert tachyonen uit het nulpunt veld. Maar wees eerlijk, wanneer je te kampen hebt met een vervelende ziekte of een nog vervelender huwelijk, dan is positief denken niet altijd even makkelijk en voor je het beseft, sluipt er op een onbewaakt moment toch weer een andere gedachte binnen, waardoor je niet in staat bent jezelf volledig open te stellen voor de spontane werking van tachyonen.


Wat kan een Tachyonmassage voor jouw betekenen?
Na een intakegesprek worden eerst de spieren manueel gemasseerd om te voelen waar dat de blokkades zich bevinden. Daarna wordt er pas gemasseerd met de verwarmde, glazen massagestaven (met daarin Tachyon kristallen) en de getachyoniseerde olie.

Mogelijke effecten van de massage?

- Een zeer ontspannende massage

- De warmte verspreidt zich zeer diep in het ganse het lichaam

- Blokkades verdwijnen makkelijker

- Snellere herstelprocessen, inzichten

- Chronische vermoeidheid verdwijnt sneller

Je hebt de keuze tussen een Tachyon rug nek schouder of een volledige lichaamsmassage, allemaal afhankelijk van de tijd en het budget dat je hebt.

Heb je nood aan meer inzicht in het leven, zit je momenteel op een tweesprong? Wil je ontspannen én diepere inzichten meekrijgen die je eigen lichaam je kan vertellen? Dan is deze massage echt iets voor jou.


Je vindt deze massage terug onder ontspannende massages in de Treatwell app

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page