top of page

Tachyon cocoon

"Health is the greatest gift, contentment the greatest wealth, faithfulness the best relationship."
The Buddha

Hoe ga ik te werk?


Na een intakegesprek neem ik je mee naar de behandeltafel, deze is anders afhankelijk van de gekozen therapie.

Kies je voor de cocoon, dan wordt je op de verwarmde Halutafel geplaatst met voldoende ondersteuning onder je knieën.

Je krijgt ultradisks onder je handen geplaatst en ook over je voeten geschoven, dit omdat er belangrijke meridianen vertrekken vanuit de handen en voeten., je krijgt ook een oogmasker met Tachyon disks en de cocoon wordt gesloten met een tachyon belt die loopt van tussen je benen tot over je hoofd. Lekker toegestopt worden met een dekentje en luisterend naar hemelse muziek in een gezellige ruimte.

Kies je voor de gecombineerde behandeling met integrale voetreflex, dan lig op een verwarmde massagetafel die ergonomisch aangepast wordt voor de toepassing van integrale voetreflexologie

Je ligt uiteraard ook in een cocoon, maar je wordt behandeld tijdens je cocoon sessie.

 

Mogelijke effecten van deze behandelingen?

- orde, heling, verjonging en hogere evolutie.
- verdwijnen van pijnen (kan ook soms pijn verergeren maar dat is tijdelijk)
- groter uithoudingsvermogen bij sport

- betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen

- een verhoogd energiepijl

- intensere ervaring tijdens meditatie.
- blokkades verdwijnen

- snelle helingssprocessen bij operaties

- chronische vermoeidheden die verdwijnen

 

Deze effecten zijn enkel het resultaat van het terugverbinden van het lichaam met onze energiebron, waardoor het zelfgenezend systeem actief wordt.

 

Wat is Tachyon energie?

Tachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieën in de schepping en zich kan omzetten in levenskracht. Levenskracht is de basis van alles. Het is een intelligente kracht en zal automatisch veranderen in die specifieke energie die het lichaam op dat moment nodig heeft. Het versterkt het zelfgenezend systeem van het lichaam.

We hebben 7 hoofd chakra's en deze energie wordt vooral horizontaal geleid, (enkel de 1ste en de 7de chakra stromen verticaal) wanneer we een Tachyon behandeling hebben gehad, wordt deze energie verticaal geleid.

De Tachyon-energie kan met het stimuleren van eenheid binnen ons energieveld een aardige opruiming in gang zetten.

Op de eerste plaats kunnen zich lichamelijke ontgiftings verschijnselen voordoen, zoals zweten, hoofdpijn, grieperigheid, duizeligheid en diarree. Maar dit gebeurt echter niet alleen op fysiek niveau. Ontgiften wil eigenlijk zeggen: uit ons systeem werken.

In de opruiming kunnen ook disharmonische emoties en overtuigingen naar de oppervlakte gedwongen worden om getransformeerd te worden. Het genentropische (intrinsiek harmoniserend) karakter van de Tachyon-energie veroorzaakt een soort van multidimensionale ontgifting, waarbij men dus ook rekening moet houden met de mogelijkheid geconfronteerd te worden met emotionele en mentale processen, waarin men uitgedaagd wordt anders naar de wereld te gaan leren kijken.

Tachyon kan ook een enorme stimulerende factor zijn in onze spirituele ontwikkeling. Immers, wij zijn allen continu op weg naar dat eenheidsbewustzijn, waarin we onderweg geconfronteerd worden met de onderwerpen en energieën die ons daarin tegenhouden. Juist omdat de Tachyon-energie op het diepste niveau werkzaam is en die eenheid zo stimuleert, kan het een veel grotere impact hebben dan alleen maar op onze gezondheid. Het kan ons gehele energieveld diepgaand transformeren, ons bewustzijn verruimen, ons beschermen tegen lagere astrale energieën en ook onze heldere (“paranormale”) vermogens tot leven brengen.

Wat betekent dit concreet?

Verticale energiestroom zorgt voor:

- intuïtief leven

- handelen vanuit innerlijke kracht

- rijke inspiratie, universele wijsheid

- intense voeling met jezelf

- sterke verbinding van lichaam en geest

- je plaats (h)erkennen in het Universum

- zin van ziekte begrijpen

Het horizontale systeem leidt tot:

- leven vanuit het denken

- handelen onder invloed van externe factoren

- kennis uit boeken en opvoeding

- te weinig zelfkennis, gericht op de buitenwereld

- verbinding ontbreekt

- polair denken

- onbewust, passief leven, zonder doel

- oorzaak van ziekte buiten jezelf zoeken

 

Wil je graag oude, pijnlijke trauma's loslaten en helemaal in tune komen met wie je werkelijk bent?  Wil je ontspannen én diepere inzichten meekrijgen die je eigen lichaam je kan vertellen? Dan is deze behandeling echt iets voor jou.

Videolink Tachyon Nederland

Bedankt voor uw bericht!
bottom of page