top of page

Herbal stamp massage

"Man's freedom is the health of the soul."
Voltaire

Hoe ga ik te werk?


De huid wordt altijd eerst goed geamsseerd met neutrale massage olie als voorbereiding van de huid en de spieren op de kruidenstempels. Deze worden au bain maie verwarmd in lingonberry olie (deze bevat geen aromatherapie.

De kruidenstempels zelf bevatten een tiental kruiden waaronder curcuma en gember, gelieve dus een zwarte onderbroek aan te willen doen, mocht u deze niet hebben, geef ik u wel een wegwerp onderbroek. De massage is afwisselend manueel en met de stempels

Effect van de massage

  • Ontspanning: een kruidenstempelmassage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De warmte van de kruidenstempels en de massage zorgen ervoor dat de spieren en geest tot rust komen.

  • Verbeterde bloedsomloop: de massage helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop. Door de warmte en de massagebewegingen wordt de doorbloeding van de huid en de spieren gestimuleerd.

  • Ontgifting: de kruidenstempels bevatten kruiden die bekend staan om hun ontgiftende werking. De warmte zorgt ervoor dat de poriën openen, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

  • Verlichting bij spier- en gewrichtspijnen: de massage helpt bij het verminderen van pijn in spieren en gewrichten.

  • Verbetering van de huidconditie: de kruidenstempels bevatten kruiden die een positieve werking hebben op de huid. Door de massage worden de werkzame stoffen uit de kruiden beter opgenomen door de huid.

Heb je nood aan ontspanning en heb je makkelijk kou in de herfst en winter, vliegt de warmte zo jouw lichaam uit? Heb je last van een te lage bloeddruk en slechte doorbloeding, dan is deze massage echt iets voor jou

Wanneer is deze massage af te raden?

- gevoeligheid voor de werkzame stoffen in de stempels

- eerste 3 maanbden van de zwangerschap

- Huidontstekingen.

- Te hoge bloeddruk
- Burn-out of extreme vermoeidheid 

Bedannkt voor uw bericht!
bottom of page