top of page

Mon, 08 Aug

|

Yogastudio Gennesareth

Zomercursus Stress transformeren in levensenergie

deze relaxatiemethode zorgt voor heling en je ervaart subtiele energie. Je ontdekt alle informatie om jouw leven stressvrij te houden EN de kracht om het uit te voeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomercursus Stress transformeren in levensenergie
Zomercursus Stress transformeren in levensenergie

Tijd en locatie

08 Aug 2022, 19:00 – 20:30

Yogastudio Gennesareth, Gaaiendreef 13, 2900 Schoten, België

Over het evenement

Gentle Moving Meditation

Het mensdom leeft al eeuwen in stress die we zelf in stand houden. 

Dat is niet jouw verantwoordelijkheid. Je draagt er echter wel de gevolgen van.

Overleven in de stressreactie is een gewoonte geworden. Er zijn zelfs heel wat sociaal aanvaardde tot zelf bejubelde systemen om deze in stand te houden zoals deadlines, (sport)prestaties, vechten tegen ziekte, de batterijen eens opladen, …  Je betaalt er een prijs voor met allerlei fysieke, emotionele en mentale klachten. Het kan niet blijven duren.

En het kan anders!

De relaxatiereactie zorgt voor vertering (letterlijk en figuurlijk), heling en je ervaart een subtiele energie. Je ontdekt alle informatie om jouw leven stressvrij te leven EN de kracht om het uit te voeren.

De cursus bestaat uit twee delen:

Ik bied je unieke en heel specifieke richtlijnen aan om je ontspanning terug te vinden en te laten evolueren naar meditatie. Je ontdekt jouw zuivere energie en leert hoe je ‘gevangen’ energie en energie van patronen/gewoontes transformeert. Je energie neemt toe en deze ‘weet’ wat voor jou juist en goed is.

Ik onthul de innerlijke principes zodat je kan doorleven wanneer jouw lichaam en geest doordrongen is met jouw energie en voor je houding en je bewegingen zorgt. We genieten optimaal van enkele eenvoudige oefeningen. Dit kan je toepassen in je dagelijkse leven. We oefenen ook met twee wat extra feedback geeft, om elkaar te steunen en gewoon omdat het leuk is.

Je ontdekt jouw energie die zorgt voor een veerkrachtig en soepel lichaam, een heldere geest en ruime ademhaling. Je weet wat je wil en je hebt de drive om het effectief uit te voeren. Je neemt de touwtjes van jouw leven terug in handen en geeft er een vorm aan die juist is voor jou. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon, je bruist en schittert.

Praktisch:

Locatie: Gezondheidscentrum Gennesareth, Gaaiendreef 13, Schoten

Wanneer: woensdag 06, 13, 20, 27 juni 2022 van 19u-21u30 (totaal 10 uur les)

Deelname: €150

Aantal deelnemers: minimum 4, maximum 6 deelnemers.

Tickets

  • Zomercursus Yves Verbeeck

    Toegangsticket Stress transformeren in Levensenergie

    €150.00
    Tax: BTW included
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page