top of page

Wed, 28 Jun

|

Schoten

Surya's Soundhealing woensdag 28 juni 2023

Registration is closed
View other events
Surya's Soundhealing woensdag 28 juni 2023
Surya's Soundhealing woensdag 28 juni 2023

Tijd en locatie

28 Jun 2023, 20:00 – 21:30

Schoten, Gaaiendreef 13, 2900 Schoten, België

Gasten

Over het evenement

Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd, wordt al eeuwen gebruikt om mensen te verlichten en genezen. De trillingen die voortkomen uit klankschalen hebben een positieve werking op onze mind en een helend effect op het gebied van pijn, angst en depressie.

Soundhealing heeft daarnaast een gunstige werking op het verminderen van stress.

Hoe werkt soundhealing?

Klankschalen produceren enorme trillingen. Door het gebruik van verschillende instrumenten wordt je lichaam blootgesteld aan verschillende soorten trillingen en geluiden. Deze trillingen zijn door je hele lichaam voelbaar. Je kunt een klankschalen sessie online volgen, maar het beste effect heb je als je er live aan deelneemt omdat de trillingen dan goed voelbaar zijn.

Deelnemen aan een klankconcert is een meditatieve ervaring. Je neemt liggend deel en begint met rustig ademhalen. Hierdoor bereid je jezelf voor om het geluid te ontvangen. Je wordt je bewust van elk geluid dat binnenkomt. Het geluid van de klankschalen helpt je om je om de stilte in jezelf te vinden. Het lukt je beter om je gedachten tot stilstand te brengen waardoor je een goede connectie maakt met je innerlijke zelf.

Tickets

  • Soundhealing 28 juni 2023

    Toegangsticket

    €30.00
    Tax: BTW included
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page