top of page

Golden Hour Channeling

Dag beste lezers en vrienden van Gennesareth,

Op vraag van Sylvie schrijf ik dit artikel; ze vroeg me om me, naar aanleiding van het Golden Hour event, me via deze weg aan jullie voor te stellen.

Met plezier!

Ik ben een klinisch laborante, omgeschoold tot leerkracht wiskunde-wetenschappen, gediplomeerd yoga- en meditatieleraar, moeder, vrouw en ook “ziener”.Ik startte mijn spiritueel pad op 15-jarige leeftijd toen ik op een dansstage een les Tai Chi kreeg. Wauw, wat een ervaring om voor het eerst bewust de levensenergie te voelen stromen!

Als kind had ik reeds vele “ontmoetingen” met wezens uit andere werelden. Ze bezochten me in mijn kamertje, meestal ’s nachts, en dan lag ik bevend onder mijn lakens te wachten tot ze weer verdwenen.
Ik vond het allemaal erg griezelig en begon ook te denken dat er vast en zeker iets mis met me was!

Ik vatte dan het plan aan om deze buitenzintuiglijke waarnemingen zo hard mogelijk te onderdrukken in de hoop dat ik net zoals de anderen van mijn gezin “normaal” zou zijn.

Langzaam maar zeker sloot ik me meer en meer af voor deze kant van mezelf en zorgde ervoor om mezelf te focussen op de dagelijkse realiteit, de wetenschappen, feesten enz.

Toch bleef ik ook yoga doen, mediteren en aan introspectie doen. Ik leerde erg veel, over mezelf, het universum en volgde talloze spirituele cursussen en opleidingen en verslond vele boeken.

Op een zonnige zomerdag ergens in augustus, nu alweer een aantal jaar geleden, riep ik vastbesloten uit: ik wil al mijn krachten terug! Ik bedoelde hiermee mijn fysieke en mentale kracht… Maar wat je vraagt krijg je en in één klap ging mijn derde oog weer helemaal open en stroomden de beelden met volle kracht binnen.


Nu, op mijn 48ste ben ik eindelijk in het reine met mezelf. Het is wat het is en ik ben wie ik ben.

Mijn naam is Dominique, en betekent “toebehorend aan God”.

God, het Universum, de Bron, Levensenergie, of hoe je deze bewustzijnsstroom wil noemen, manifesteert zich hier op aarde door ons en door alle levende wezens. Elk van ons belichaamt een stukje van dit oneindig Wezen, en onze unieke natuur, onze eigenheid, is net zoals hij hoort te zijn…Perfect in z’n imperfectie!

Deze Bron is doorheen de eeuwen door vele zoekers, profeten, wijzen en verlichte geesten beschreven op talloze verschillende manieren.

De Hindu goden, Boeddha en Bodhisattva’s, Christus en Maria enz. zijn allemaal symbolische uitingen van aspecten van het oneindige Goddelijke. Ze belichamen een bepaald aspect of energie van de Bron en bezitten een diepgaande wijsheid die wij mensen op deze wijze, via de symboliek van hun verschijning, kunnen begrijpen en ervaren.

Het zijn deze Wezens, deze energieën, die met me in contact treden en hun wijsheid en kennis delen.Tot nu toe gebeurde dit enkel in de veiligheid en bescheidenheid van mijn eigen huis, maar Sylvie vroeg me om te kijken of dit ook in groep gedeeld kan worden.

En zo werd “Golden Hour” geboren…

Een samenkomst met als doel een Heilige Ruimte, Sacred Space, te creëren om zo samen boodschappen te ontvangen die ons op onze aardse tocht kunnen verlichten!

Ik kijk er naar uit!

Heel veel liefs,

Dominique

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hallo,je hebt zeker al gehoord dat het zinvol is om buiten je "comfortzone' te gaan. Ik noem het eerder je 'inherited habit zone'. We zijn er zo aan gewoon geworden dat het vertrouwd is, ook al is het

bottom of page