Sat, Feb 29 | Yogastudio Gennesareth

Workshop chi kung/tai chi en beweging zaterdag 29 februari 2020 volzet

Ervaar de voordelen van ontspanning, mindfulness, hart – en breincoherentie, chi kung/tai chi en beweging. Zo verhoog je jouw energie en stimuleer je jouw flexibiliteit
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

Feb 29, 2020, 10:00 AM – 1:00 PM GMT+1
Yogastudio Gennesareth, Gaaiendreef 13, 2900 Schoten, Belgium

Over het evenement

INLEIDING  

Teveel en langdurige stress en spanning mondt altijd uit in onaangename ervaringen. Het tegengif tegen stress is ontspanning.

Tijdens de workshop neem ik je mee van het prille begin van ontspanning. Dat is noodzakelijk om de deur te openen naar jouw authentieke energie. Eens de deur open is, geef ik gerichte oefeningen en zet ik wegwijzers die je moet volgen om niet verloren te lopen op de weg naar binnen. Daar aangekomen geef ik oefeningen en zet weer wegwijzers op de terugweg naar buiten om vanuit jouw authentieke energie te bewegen en jouw leven de vorm te geven die voor jou bestemd is.

Door mijn rijke ervaring heb ik veel voorbeelden uit de praktijk, concreet en heel herkenbaar.

WIE BEN IK?

Als Licentiaat Kinesitherapie (K.U.L., 1989) volgde ik verschillende specialisaties, waaronder relaxatietherapie alsook oosterse manuele therapie. Ik verdiepte me meer dan vijfentwintig jaar in de helende bewegingsvorm chi kung en tai chi. Daarbij nam ik deel aan lessen, workshops en privétrainingen bij gerenommeerde meesters in binnen- en buitenland (Nederland, Frankrijk, Engeland en de VS).

Vanuit mijn jarenlange kennis, expertise en ervaring ontwikkelde ik het unieke trainingsconcept MEBT (Mental Energetic Body Training), een toegankelijk oefensysteem, waarin de inzichten en wegwijzers van het Westen en het Oosten samenkomen.

WAT BEREIK JE?

Doordat ik verschillende systemen samenbreng in één toegankelijk oefensysteem, ervaar je de voordelen van ontspanning, mindfulness, hart – en breincoherentie, chi kung/tai chi en beweging.

Leven vanuit jouw unieke drive kan de kwaliteit van je leven enorm verbeteren. Je geest wordt meer helder en alert, je lichaam wordt soepeler en veerkrachtiger, je ademt dieper en ruimer, je vindt meer dynamische stabiliteit, je intuïtie versterkt en je krijgt weer controle over je leven.

VOOR WIE?

iedereen die zoekende is en beter wil omgaan met of ziekte, stress en problemen wil voorkomen

sporters die hun prestaties willen verbeteren en tegelijkertijd willen functioneren met minder blessures

ondernemers die goed voor hun personeel willen zorgen en het ziekteverzuim willen terugdringen

jongeren of jong volwassenen die reeds beseffen dat we het zowel individueel als maatschappelijk én mondiaal helemaal anders dienen aan te pakken

BESLUIT

 MEBT heeft veel voordelen en voor zover ik kan zien geen nadelen. Het is voor iedereen toegankelijk door zijn eenvoud. Onderschat echter niet de diepgang.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Thai-Chi workshop
  €30
  €30
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

© 2020-2021

sylviebrownproductions

©© Copyright©©
 • Facebook App Icon
 • Tumblr Social Icon
 • Trip Advisor Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram
 • Pinterest Social Icon
 • YouTube Classic
 • Twitter App Icon