top of page

Sun, Jun 26

|

Schoten

Tachyon Cursus

Breng je energetische matrix terug in harmonie met Tachyon energie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tachyon Cursus
Tachyon Cursus

Tijd en locatie

Jun 26, 2022, 10:00 AM – 5:00 PM

Schoten, Gaaiendreef 13, 2900 Schoten, België

Gasten

Over het evenement

Tachyonenergie is een universele energiebron. De eerste energie, die zich nog altijd sneller beweegt dan de lichtsnelheid en die de mogelijkheden van alle andere energieën bevat. Het is de bron van alle frequenties. 

Materie ontstaat dus wanneer nulpuntenergie condenseert tot tachyonenergie die op haar beurt in frequentiële energie wordt omgezet Hieruit worden alle vormen en frequenties (materie, chi, orgon, prana, yin-yang) van ons universum uit ruimte en tijd geboren en onderhouden. Het is de bron van alle leven en naar hier keert het ook naar weer, na alle ervaringen, chaos en evolutie.

Tachyonenergie, gecombineerd met een open en ontvankelijke mind, kan onze energetische matrix volledig in harmonie brengen. Getachyoniseerde materialen functioneren als antenne tussen tachyonenergie en elk levend organisme en brengen de ordening aan op alle niveaus van ons zijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ze bieden mens, dier en plant het potentieel tot herinnering van hun volmaakte vorm en functie.

In de eerste helft van deze workshop zullen we leren over:

- Alles is trilling en energie. Alles wat we waarnemen (ook materie) is een vaste vorm van energie. Wie zijn we dan?

- Hoe functioneert ons lichaam? De cellen werken samen als een groot orkest. Wat of wie is dan de dirigent?

- Leven in het Nu en verticale energiestroom – hoe komen we in een zuivere verbinding met onszelf?

In de tweede helft zullen we:

- leren over tachyon producten die elektromagnetische golven en de effecten van 5G neutraliseren;

- werken met tachyonantennes (bars, disks, kristalen…) – op zichzelf en op anderen;

- iedereen die dat wilt, ondergaat een sessie van 20’ in de getachyoniseerde cocoon.

Wat is Tachyon Cocoon?

De Getachyoniseerde Persoonlijke Cocoon is een van de meest populaire producten van Advanced Tachyon Technologies International, vanwege de diepgaande werking op het hele wezen.

Het vermindert stress terwijl het het emotionele lichaam harmoniseert. Een cocoonsessie brengt je lichaam in een mum van tijd in de juiste positie om het proces van regeneratie te activeren. Alle invloeden die stress veroorzaken zijn invloeden binnen "tijd en ruimte". De cocoon brengt je in een "zijnstoestand" buiten "tijd en ruimte" waardoor je lichaam meteen alles kan loslaten.

De Persoonlijke Cocoon omringt je in een 3-dimensionale, levensverrijkende zee van Tachyon. De specifieke plaatsing van alle individuele stukken in de cocoon creëert een zeer krachtige, gerichte stroom van Tachyon die diepgaande balans en transformatie vergemakkelijkt.

Voor hen die serieus zijn over hun persoonlijke transformatie: deze ervaring bevordert de integratie van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele energielichamen, wat leidt tot kalmte, en gecentreerde helderheid! Het voelt niet alleen geweldig, het zal ook elk genezingsproces versterken dat op elk niveau van je wezen moet plaatsvinden.

Bovendien ligt je te luisteren naar Tachyon muziek, die een frequentie heeft van 741 Hz, versterkt het immuunsysteem en verwijdert gifstoffen en negativiteit.

29 mei 2022 10.00-17.00

Max. 10 personen

Kostprijs: €125

Tickets

  • Tachyon Cursus

    toegangsticket Tachyon Cursus

    €125.00
    Tax: BTW included
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page