top of page

Thu, Apr 20

|

Schoten

Mantracirkel donderdag 20 april 2023

Samen zingen, bevrijdt niet enkel je stem maar ook je lichaam, geest en ziel Kom het samen met ons ontdekken in onze gezellige yogastudio.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantracirkel donderdag 20 april 2023
Mantracirkel donderdag 20 april 2023

Tijd en locatie

Apr 20, 2023, 8:00 PM – 10:00 PM

Schoten, Gaaiendreef 13, 2900 Schoten, België

Gasten

Over het evenement

Ervaar de helende kracht van samen mantra's zingen!  Je hebt hiervoor geen zangervaring nodig, enkel de bereidheid om je over te geven aan de kracht van de mantra's en aan aan het plezier van samenzingen, vanuit hart en buik.

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Hij wordt herhaald en is bedoeld als een continue recitatie (chant). De activiteit is voor een ieder toegankelijk, de mantra’s bestaan uit korte simpele teksten, vaak uit het Sanskriet of het Engels en meteen mee te zingen.

Een ieder die graag mantra’s wilt leren zingen of zij die hier op een toegankelijke wijze kennis mee willen maken zijn van harte welkom. Mantrazingen heeft bij velen een positief effect op het geestelijk welzijn en schept een mooie groepsverbinding.

Wouke Daki is werkzaam als yoga siromani  en zij begeleidt mantra’s op fijngevoelige wijze met behulp van de shruttibox en gitaar.

Tickets

  • Mantracirkel 20 april 2023

    Toegangsticket

    €18.00
    Tax: BTW included
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page